Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
|
| kakve cure volite? | |
|
+24zbunjena baba s kolačima Shiksa Worm_heart Djevojcura Electra femina JAAL Sekhmet lakedistrict Nepenthe aaaa pour femme Niki She Glows In The Dark Kendra746 complex_particle Pulse Amazonka Mya Uh Huh Her Erzsebet Alex Ray Judina sestra 28 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: kakve cure volite? sub srp 11, 2009 2:03 pm | |
| Ja nisam zahtjevna. Da, imam svoj tip cure, ali to uopće ne mora biti fiksno. Stara priča kad mislimo da padamo na npr. crnke a onda se ludo zaljubimo u plavušu. Jedino da je ženstvena (za moje pojmove), s butch curom ne bih mogla. A ostalo nije presudno za vezu, uopće. | |
| | | zbunjena
Posts : 85 Join date : 30.09.2009 Dob : 40 Lokacija : planet Zemlja
| Naslov: Re: kakve cure volite? čet tra 15, 2010 2:20 pm | |
| obožavam tamnopute crnke,brinete,uglavnom sve što je garavo volim vitkije,elegantnije cure,al ne da je kost i koža,jer žena bez malo cica i guzica je ko kuća bez dvorišta nekako mi plavuše nisu nikad bile napete,ne znam zašto,al rijetko koja mi je privlačna,nekako mi crnka bolje stoji jer sam i sama tamnija. volim kad ima lijepe ruke,to mi je jako,jako sexy,ne znam zašto. ne sviđaju mi se nesigurne cure koje nemaju ni malo samopouzdanja. i takoooo | |
| | | Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| | | | Judina sestra ...and Judas priest
| Naslov: Re: kakve cure volite? čet tra 15, 2010 8:24 pm | |
| Meni su uvijek bile thing punije tamnopute crnke ili brinete, sve što je garavo, kako reče zbunjena Dominantne, ženstvene, onako, španjolski, mediteranski tip. I crnkinje. Dakle, brinete ili crnke koje ne izgore na suncu , latine ili crnkinje. Kažem, nije nikakvo pravilo, ali znam da su mi takve cure u pravilu privlačne a da mi blijede i mršave plavuše u pravilu nisu privlačne. | |
| | | malena20
| Naslov: Re: kakve cure volite? pet tra 16, 2010 2:18 am | |
| Šta ste zapele za garave , ja sam isto sama garavuša pa mi se sviđaju moje suprotnosti, a to su djevojke porculanske prozirne puti, svijetlih očiju (plave su fatalne ), plava ili crvena kosa.....ma uh sve vam moj avatar govori... | |
| Naslov: Re: kakve cure volite? pet tra 16, 2010 4:28 am | |
| | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
| Naslov: Re: kakve cure volite? pet tra 16, 2010 1:40 pm | |
| | |
| | | Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: kakve cure volite? pet tra 16, 2010 6:17 pm | |
| Anokreksične, bez dupeta i sisa, bijele pute, s tamnim očima i tamnom kosom, dosta niske i totalne luđakinje. | |
| | | zbunjena
| Naslov: Re: kakve cure volite? uto tra 20, 2010 8:07 am | |
| | |
| Naslov: Re: kakve cure volite? uto tra 20, 2010 8:42 am | |
| | |
| Naslov: Re: kakve cure volite? uto tra 20, 2010 11:04 am | |
| Da sažmem ove komentare, ja mislim da je odlično da svaka voli različito kod cura; kako bi to izgledalo da sve cure vole jedan tip cure? | |
| | | zbunjena
| Naslov: Re: kakve cure volite? uto tra 20, 2010 12:16 pm | |
| erzsebet,u redu,dvorište si možeš naknadno...sagraditi yes,judina sestro,slažem se s tobom...nebi valjalo da svi vole samo crnke,šta bi onda meni ostalo | |
| Naslov: Re: kakve cure volite? uto tra 20, 2010 12:44 pm | |
| - Judina sestra je napisao/la:
- kako bi to izgledalo da sve cure vole jedan tip cure?
Da sve vole mene, ja bih bila i više nego zadovoljna Šalim se. Pa sve cure i govore najčešće o istim kvalitetama: inteligentna, individualka, da drži do sebe, karakterna, zrela, sigurna u sebe, dobra u krevetu, bla bla bla .. Zato i ne volim baš kad me netko pita kakve cure volim, jer bi zapravo ispalo po mom iskustvu da volim neiskrene, sebične kučke ... što zapravo uopće nije točno hahaa! | |
| Naslov: Re: kakve cure volite? uto tra 20, 2010 10:39 pm | |
| - Erzsebet je napisao/la:
- Judina sestra je napisao/la:
Da sve vole mene, ja bih bila i više nego zadovoljna
Šalim se. Pa sve cure i govore najčešće o istim kvalitetama: inteligentna, individualka, da drži do sebe, karakterna, zrela, sigurna u sebe, dobra u krevetu, bla bla bla .. Zato i ne volim baš kad me netko pita kakve cure volim, jer bi zapravo ispalo po mom iskustvu da volim neiskrene, sebične kučke ... što zapravo uopće nije točno hahaa! Ti nisi znala da su one sebične i neiskrene kučke kad si ih upoznala, zar ne? I što je važnije, nisi zato bila s njima, zar ne? A ovo s istim kvalitetama; inteligentna, individualka, drži do sebe, sigurna, zrela, itd., da, sve kažemo sve divno i krasno, ali te kvalitete znače različito različitim ljudima. Nema veze s curama, ali evo, lupit ću kao primjer; netko Pervana smatra dobrim komičarem, a meni je neduhovita primitivna umišljena budala. Neka će cura reći da voli dobre knjige, i onda je pitaš primjer, a ona kaže Coelha. Njoj je Coelho dobra literatura, a meni, dobro, ne povraća mi se od njega, ali blizu sam. You know what I mean. | |
| | | Morena
Posts : 78 Join date : 07.04.2011 Dob : 33 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: kakve cure volite? pet tra 22, 2011 7:33 am | |
| Kada bih mogla birati, onda bi radije višu curu, jer i sama sam visoka (180cm), ne mora sad biti viša od mene, ali nikako ne ispod 165cm, to mi zbilja ne bi bilo lijepo za vidjeti..., ne volim mršavice, iako su neke prirodno takve, više mi se sviđaju cure s oblinama, pa da je i koji kilogram više, nebi mi smetalo ako je raspoređeno kako treba, jer ni sama nisam mršavica, ali nisam ni ona stokilašica, zapravo, dobro je raspoređeno, bila bi zadovoljnija jedino da nemam plivačka ramena ... | |
| | | tina
| Naslov: Re: kakve cure volite? ned tra 24, 2011 4:36 am | |
| Pa i nemam neki osobiti tip
Zadnja promjena: Antigona Love; sub sij 07, 2012 12:29 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | tina
| Naslov: Re: kakve cure volite? ned tra 24, 2011 5:05 am | |
| - Judina sestra je napisao/la:
- Erzsebet je napisao/la:
- Judina sestra je napisao/la:
Da sve vole mene, ja bih bila i više nego zadovoljna
Šalim se. Pa sve cure i govore najčešće o istim kvalitetama: inteligentna, individualka, da drži do sebe, karakterna, zrela, sigurna u sebe, dobra u krevetu, bla bla bla .. Zato i ne volim baš kad me netko pita kakve cure volim, jer bi zapravo ispalo po mom iskustvu da volim neiskrene, sebične kučke ... što zapravo uopće nije točno hahaa! Ti nisi znala da su one sebične i neiskrene kučke kad si ih upoznala, zar ne? I što je važnije, nisi zato bila s njima, zar ne? A ovo s istim kvalitetama; inteligentna, individualka, drži do sebe, sigurna, zrela, itd., da, sve kažemo sve divno i krasno, ali te kvalitete znače različito različitim ljudima. Nema veze s curama, ali evo, lupit ću kao primjer; netko Pervana smatra dobrim komičarem, a meni je neduhovita primitivna umišljena budala. Neka će cura reći da voli dobre knjige, i onda je pitaš primjer, a ona kaže Coelha. Njoj je Coelho dobra literatura, a meni, dobro, ne povraća mi se od njega, ali blizu sam. You know what I mean. Da nastavim niz : Potpuno se slažem s judinom sister . Nisam, iskreno, prije o tome razmišljala, ali ima logike. . da, istina je, svakaka osobina svakome znači nešto drugo. Da sada ponovo ne ponavljam primjere, ili dajem nove, samo da kažem . | |
| | | Mhm
| Naslov: Re: kakve cure volite? ned svi 01, 2011 6:30 am | |
| Dosad su me privlacile svakakve haha....al neznam kad bi sad morala uokvirit neki izgled to bi bilo: ženstvenost (glavno ) , najviše padam na crvenokose blijede cure (ne gotičarke ) , ne volim kada je cura previša ili preniža od mene, ono da je tu negdje i volim mršavice, sise nemora ni imat sad neke al bitno da je guza tu Al kad gledam ima toliko moždano zakinutih cura, ograničenih i statijaznamkakvih da mi ovo gore navedeno na kraju krajeva ne predstavlja puno, bitno da je otvorena, simpaticna i nježna | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: kakve cure volite? | |
| |
| | | | kakve cure volite? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|