| Jeste li ikad spavale s muškarcem? | |
|
+23malena20 zbunjena Delerium Ancksunamun punk_kitten Jackie Cane afrathevamp Amelie scarlet Electra Shiksa Virgin Mary Djevojcura JAAL She Glows In The Dark Alex Ray aaaa Erzsebet Uh Huh Her Nepenthe Sekhmet complex_particle Judina sestra 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 10:29 am | |
| | |
|
| |
complex_particle
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 10:47 am | |
| Da. Nije me se posebno dojmilo | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 10:50 am | |
| Ja sam znala plakati. Srećom, nisam spavala s nekim kretenom koji me se nije udostojio zagrliti. U najboljem slučaju, bila mi je praznina, a u najgorem plač. | |
|
| |
complex_particle
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 10:55 am | |
| - Judina sestra je napisao/la:
- Ja sam znala plakati. Srećom, nisam spavala s nekim kretenom koji me se nije udostojio zagrliti. U najboljem slučaju, bila mi je praznina, a u najgorem plač.
Razumijem. Posebno taj dio o praznini, nekako to jednostavno nije to. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 10:57 am | |
| Da, nije to. Osim što nema privlačnosti, heteroseksualni mi je seks nekako ograničavajući. Sve imaš određeno; žena radi ovo, muškarac radi ono. Dvije žene su oslobođene od nekakvi određenosti, imaju više slobode seksualno. | |
|
| |
Sekhmet
Posts : 116 Join date : 12.05.2009 Dob : 41 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 11:00 am | |
| Nisam, fuj to | |
|
| |
Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 11:07 am | |
| No penis has ever had that particular pleasure, nor ever will! | |
|
| |
Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 11:34 am | |
| - Nemam curu je napisao/la:
- No penis has ever had that particular pleasure, nor ever will!
Također Nikada nisam niti hoću. Gadi mi se to. | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon svi 25, 2009 4:01 pm | |
| Nisam ni ja. Hvala Bogu. - Judina sestra je napisao/la:
- žena radi ovo, muškarac radi ono. Dvije žene su oslobođene od nekakvi određenosti, imaju više slobode seksualno.
Meni ovo više naginje na stereotip nego li na činjenicu. Mislim da lezbe nisu po nekom automatizmu sklonije "slobodnijem" ponašanju (ne govorim o promiskuitetu, haha), to je više stvar u glavi nego u seks. orijentaciji. Isto tako bi heteroseksualci mogli reći (što neki i govore) da je lez. seks npr. ograničavajuć jer nema penisa ili što ti ja znam što... | |
|
| |
aaaa
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? uto svi 26, 2009 9:21 am | |
| pokušala...ali odustala, nisam mogla jednostavno. na svu sreću frajer je bio toliko dobar i poštedio me komentara, faca i pitanja. jednostavno smo se mirno i s poštovanjem razišli i od tada više nisam pokušavala... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? uto svi 26, 2009 11:17 am | |
| Ja sam to napravila dok sam bila u fazi denial-a. To je bila ona faza ne zbog homofobije, nego si nisam iz nekog razloga vjerovala. Meni je to bilo dosta traumatsko...plakala sam, kao što napisah. S obzirom da smo i ti i ja lezbijke, Nicky, dobro da nisi pokušavala. | |
|
| |
Alex Ray
Posts : 216 Join date : 25.04.2009 Dob : 34 Lokacija : blizu Sunca
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? uto svi 26, 2009 1:20 pm | |
| jesam. nisam plakala onda, al sam plakala poslije. | |
|
| |
She Glows In The Dark
Posts : 68 Join date : 03.05.2009 Dob : 38 Lokacija : pored jezera :)
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? sri svi 27, 2009 10:01 am | |
| Jesam...to mogu učiniti jedino ako sam stvarno in the mood.U tom slučaju mi to nije neugodna radnja ali niti ugodna.jednostavno prazna i dosadna a ja se uhvatim da razmišljam kaj ću raditi sutra i za koliko dana moram vratiti knjigu u kjnižnicu.ali nije mi uvijek bilo tako i nije mi sa svima tako..dakako sa ženama je nešto sasvim drugo... | |
|
| |
JAAL
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? čet svi 28, 2009 4:05 pm | |
| no way.... | |
|
| |
Alex Ray
Posts : 216 Join date : 25.04.2009 Dob : 34 Lokacija : blizu Sunca
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pet svi 29, 2009 7:36 am | |
| - She Glows In The Dark je napisao/la:
- Jesam...to mogu učiniti jedino ako sam stvarno in the mood.U tom slučaju mi to nije neugodna radnja ali niti ugodna.jednostavno prazna i dosadna a ja se uhvatim da razmišljam kaj ću raditi sutra i za koliko dana moram vratiti knjigu u kjnižnicu.ali nije mi uvijek bilo tako i nije mi sa svima tako..dakako sa ženama je nešto sasvim drugo...
tako nekako i kod mene. | |
|
| |
Djevojcura
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? čet lip 04, 2009 11:28 am | |
| Nikada. jedva sam i zabrijala, samo sam htjela frendicama dokazat da sam kao normalna | |
|
| |
Virgin Mary
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pet lip 05, 2009 1:15 pm | |
| | |
|
| |
Shiksa
Posts : 19 Join date : 06.06.2009 Dob : 34 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? ned lip 07, 2009 8:32 pm | |
| Jesam i nije mi žao, jer iako sam znala da volim žene i to daleko više od muškaraca, htjela sam vidjeti kako je to. Bilo je dosadno i nisam osjetila nikakvo zadovoljstvo, jer sam, jel, lezba , tako da ne bih ponavljala. U biti, muškarci mi se ne gade, mogu cijeniti lijepo muško tijelo, imam dosta bliskih muških prijatelja i ne zazirem od fizičkog kontakta s njima. No, moram priznati da sam bila nemalo iznenađena kada su dvije gej osobe rekle da sam bi zato što nekad komentiram privlačne muškarce. Dovraga, ako sam lezbijka ne znači da sam operirana od osjećaja za estetiku . To ne znači da ih gledam u seksualnom smislu. UhHuhHer, osjećaj se prozvano | |
|
| |
Electra
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon lip 08, 2009 12:51 am | |
| | |
|
| |
scarlet
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon lip 08, 2009 2:10 am | |
| - Electra je napisao/la:
- Jesam
takodjer | |
|
| |
Amelie
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon lip 08, 2009 4:47 am | |
| jesam i nije mi zao...tad sam bila u vezi sa tim deckom, bilo je bolno prvi put ali i nekako lijepo jer je on bio super prema meni... | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? ned lip 28, 2009 2:54 pm | |
| Danas u 6 ujutro se to skoro dogodilo s jednim prijateljem jer sam (opet) pretjerala u alkoholu | |
|
| |
She Glows In The Dark
Posts : 68 Join date : 03.05.2009 Dob : 38 Lokacija : pored jezera :)
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon lip 29, 2009 8:37 am | |
| malo sam čitala ove sve odgovore i primjetila da neke cure komentiraju seks ili fizički dodir sa osobom muškog spola kao da gubu opisuju,u smislu gađenja,ne daj bože većeg zla,fuj to i slično....otkud takav stav i čemu takav stav?ne provociram,samo me zanima | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon lip 29, 2009 9:52 am | |
| - She Glows In The Dark je napisao/la:
- malo sam čitala ove sve odgovore i primjetila da neke cure komentiraju seks ili fizički dodir sa osobom muškog spola kao da gubu opisuju,u smislu gađenja,ne daj bože većeg zla,fuj to i slično....otkud takav stav i čemu takav stav?ne provociram,samo me zanima
Ne znam čemu stav, mada sam i sama takva, mada ipak malo manje nakon nedjelje.Ne gadi mi se fizički dodir s muškom osobom niti nikada nije.Kod sexa je već druga stvar.Ne sviđa mi se građa muškog tijela, a penis mi se doslovno, ne znam zašto, gadi.Ne toliko extremno da ću povraćati na licu mjesta, ali dovoljno da bi otišla iz prostorije zatvorenih očiju i govorila koju sam traumu pretrpjela.Nemam pojma odakle takav stav, a ni čemu.Htjela bi ga promijeniti i postati liberalnija u vezi toga, ali jednotavno ne mogu.Znam da su mi neka mišljenja totalno zatucana - kao npr. kada sam zajedno s najboljom prijateljicom rekla da je Shiksa bi zbog onoga što je opisala u gornjih nekoliko postova ili kada sam najboljeg prijatelja isto "optužila" da je bi zbog toga što je brijao s curama i što je izjavio da bi htio lizati pičku.Znam da su oni usprkos tome svemu svejedno gay, ali se ja sama ne mogu riješiti averzije i određene doze gađanja prema kurcu.To mi je i dalje fuj to, a nemam pojma zašto. | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? pon lip 29, 2009 12:25 pm | |
| Meni je gađenje sasvim razumljivo, odnosno shvaćam ga kao stvar osobnog ukusa. Jednako kao što se strejtericama gadi pomisao na oralno zadovoljavanje druge žene, tako se i meni primjerice gadi pomisao na fellatio, pomisao na seks sa starom ženom, seks s maloljetnicom, prizor dlakavih muških (ili ženskih ) prsa itd. itd. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li ikad spavale s muškarcem? | |
| |
|
| |
| Jeste li ikad spavale s muškarcem? | |
|