| Što mislite o svom izgledu? | |
|
+17Delerium complex_particle aaaa JAAL Erzsebet femina Electra Djevojcura pour femme She Glows In The Dark Sekhmet Mya Nepenthe Uh Huh Her Dreamer tricky Judina sestra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Što mislite o svom izgledu? pon svi 25, 2009 1:51 am | |
| Anatomski, stilski...Što volite kod sebe, a što ne? | |
|
| |
tricky
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? pon svi 25, 2009 4:39 am | |
| anatomski gotovo bez prigovora a stilski nosim ženske verzije muške odjeće (košulje i hlače s tregerima i "lajbecima") jer mi radno mjesto zahtjeva dozu formalnosti, a ja jednostavno još uvijek izbjegavam odijela pa se igram s modom. kad nisam na poslu "stroga" ležernost u tamnim tonovima | |
|
| |
Dreamer
Posts : 54 Join date : 30.04.2009 Dob : 32 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? pon svi 25, 2009 7:39 am | |
| volim svoju kosu xD osim kad imam bad hair day i oci kad ih lijepo nasminkam. a stilski volim sto uvijek pomjesam vise kontrastnih boja i sve se uvijek slaze! | |
|
| |
Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? pon svi 25, 2009 8:13 am | |
| Ja volim svoju kosu, bijelu put, oči, zadovoljna sam visinom i težinom. Mislim da izgledam sasvim OK, mada ne savršeno.
Stilski? Hm, mislim da bi trebala početi nositi cipele, ali su mi sve preneudobne. | |
|
| |
Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? pon svi 25, 2009 9:54 am | |
| Anatomski - gradju svog tijela (vitka, ni niska ni previsoka), svoje plave oči i prirodno duge trepavice, ruke i ramena, a sa kosom još pregovaram dok se konačno ne dogovorimo A stilski - od ležernosti i romantike do poslovne elegancije.
Zadnja promjena: Nemam curu; pon lip 08, 2009 6:26 am; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? pon svi 25, 2009 10:23 am | |
| Evo da i ja odgovorim na svoje. Anatomski jesam zadovoljna, premda smatram da bih trebala smršaviti malo. A stilski, sad je ok, kad sam opet počela misliti na to. Preko zime bih se samo bila našminkala i obukla bilo šta, jer mi je toliko zima da uopće nisam mislila na to. I nisam se osjećala dobro. | |
|
| |
Mya
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? uto svi 26, 2009 1:33 pm | |
| Volim građu svog tijela (vitka, a obline na pravim mjestima, hehe) a što se stila tiće - u svaku odjevnu kombinaciju volim dati neki svoj "štih", tako da i najozbiljniju kombinaciju (recimo za posao) moram "začiniti" s nekim neobičnim detaljem u obliku naušnica, narukvica, remena....i to mi se sviđa! | |
|
| |
Sekhmet
Posts : 116 Join date : 12.05.2009 Dob : 41 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? uto svi 26, 2009 2:26 pm | |
| Anatomski što sam žena ,a stilski tetovažu. | |
|
| |
She Glows In The Dark
Posts : 68 Join date : 03.05.2009 Dob : 38 Lokacija : pored jezera :)
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sri svi 27, 2009 4:34 am | |
| Prije sam si vidjela tisuću i jednu manu,sada više nije tako Uvijek će biti ljudi kojima se sviđam i onih kojima se ne sviđam.Kod sebe mi se sviđa što sam sposobna iz štreberice pretvoriti se u glamuroznu ženu,nikad nisam isključivo ovakva ili onakva,i nisam preufurana ni u jedan stil.Volim svoje oči,ramena i trbuh....neznam zašto | |
|
| |
pour femme
Posts : 92 Join date : 30.04.2009 Dob : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sri svi 27, 2009 6:36 am | |
| Zadovoljna sam svojim izgledom. Treniram 3 put tjedno i vodim racuna o prehrani. Volim svoju kosu i usne. Dupe bi mi moglo biti bolje ali sva sreca da je iza pa ga ne gledam cesto. | |
|
| |
Djevojcura
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? čet svi 28, 2009 1:59 pm | |
| kaj da vam kažem..muškarci mi se upucavaju čim se malo ženstvenije sredim, ali kod žena nemam sreće!
samo prazne komplimente dobivam..već me to iritira!
ponekad poželim da izgledam više butch, što se fizionomije tiče, možda bih tako lakše došla do ženstevnije cure? | |
|
| |
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? pet svi 29, 2009 12:48 am | |
| Djevojčuro, s obzirom da si na lipstick forumu, teško da ovdje cure žele da si više butch. | |
|
| |
Electra
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sub svi 30, 2009 3:52 am | |
| Kao što je She Glows In the Dark rekla, dok si mlad najčešće na sebi vidiš hrpu mana, al kad dođeš u godine u kojima sam ja, shvatiš da je to sve nebitno i najčešće postaneš zadovoljan svojim izgledom. Ja sam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Mislim, imam mana, kao i većina ljudi, al nastojim ne razbijati glavu s njima, nego pokušavam što više vježbati, što zdravije se hraniti i tako što bolje i izgledati...Al guza će mi uvijek biti bolna točka-bez obzira na uzastopno vježbanje, nikako da bude ko kod Jessice Albe Što se stila tiče, uvijek sam strašno "skockana". Casual varijante kod mene u ormaru gotovo i ne postoje, a u sportiva verziji sam samo kada vježbam, idem na squash ili tenis. Bavim se takvim poslom gdje postoji dress code, a na sreću ja sa se u njemu našla-suknjice, košulje, kompletići, haljinice, štiklice, .... I obožavam nakit, dijamantiće i sve što sjaji | |
|
| |
femina
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sub svi 30, 2009 4:04 am | |
| Anatomski: dvije ruke, dvije noge, glava i jedno veeelko srce.. - ma koga ja zavaravam, pa ja sam komad! Šalim se... zadovoljna sam svojim izgledom. Imam gustu i kovrčavu kosu i s tim se nikako nisam mogla pomiriti dok sam bila mlađa ali sada u njoj uživam. Najbolje se osjećam u casual stilu, šminka je umjerena, samo ono osnovno. Predobra mi je poslovna elegancija - volim vidjeti ženu ali i volim kada imam priliku obući elegantno žensko odijelo, bez obzira da li se radi o suknjici ili hlačama-sva sreća da će mi to posao jednog dana zahtijevati. Ima nešto preseksi u poslovnim ženama.... | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sub svi 30, 2009 5:12 am | |
| | |
|
| |
Electra
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sub svi 30, 2009 5:20 am | |
| Hahaha ja sam poslovna žena pa eto, nekako logično da tako i izgledam, a bome takve me i privlače Kad vidim neku takvu nema šanse da je ne škicnem | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sub svi 30, 2009 7:17 am | |
| - Electra je napisao/la:
- Hahaha ja sam poslovna žena ...
Mmm, još, još | |
|
| |
Electra
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sub svi 30, 2009 7:32 am | |
| što, što?! | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
| |
| |
JAAL
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sub svi 30, 2009 10:13 am | |
| veoma zadovoljna gradom...u cemu mi je mnogo pomagao sport,posebice,kosarka...koju sam trenirala....visina 185 cm,uz tu visinu,tezina je ok..nit mrsava nit debela tak da nemam predrasusa,nit sam ikad imala u vezi svog izgleda...et,sam da sam makar mal niza,jer su mi djevojke bile sve manje... imam neki svoj izgradeni stil...najvise furan na 70-tr,80-te, pa sam i samim tim drugacija od ostlih,iako i ne bjezim od klasicne odjece i oblacenja... | |
|
| |
| |
| |
aaaa
| Naslov: Re: Što mislite o svom izgledu? sub svi 30, 2009 10:23 am | |
| čini se da smo danas sve malo high.... | |
|
| |
Electra