Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
| | Fetiši....mislim na modne naravno...hehe | |
|
+18Delerium lilly Jackie Cane punk_kitten Nepenthe Electra Shiksa Judina sestra She Glows In The Dark Dreamer pour femme Mya Erzsebet Alex Ray Uh Huh Her Sekhmet Pulse aaaa 22 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
punk_kitten
Posts : 20 Join date : 06.07.2009 Dob : 38 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe pon srp 06, 2009 1:16 pm | |
| moji fetisi prvenstveno cipele i carape, to mi je bas pravi fetis...zatim neobicne torbice, leopard stvari, ruzicasta boja, umjetno krzno, sljokice, til, printovi i detalji s mackama ili hranom, slatke stvari (kao sto npr. proizvodi sanrio - hello kitty), stil 80'ih, pirsevi (pogotovo na usnama) i tetovaze (slatke i u boji). | |
| | | Jackie Cane
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe uto srp 07, 2009 9:40 am | |
| Crne kosulje na kratke, duge, whateva rukave, kravate, skinny jeans, pvc (minice, cizme, tenisice, tajice, jakne, jastucnice xD), latex (steta sto je toliko skup, imam samo jednu haljinu), salovi/marame odnedavno, sarene tange xD, platforme, jakne (svake zime bar 3 kupim lol) Prije sam bila uzasno opsjednuta carapama i hulahopkama, sad me pustilo, valjda sam se zasitila xD I za crvene ruzeve me također pustilo, otkad sam se prestala jako mazati... Sad sam pak popizdila za parfemima, momentalno se kupam u benettonovom energyju, zapravo svi njihovi su mi zakon; nekako su svjezi, nisu teski i preslatki... hot me podsjeca na osnovnu skolu, sve smo bile lude za njim iduci kupujem unisex... tako je divaaan <3 Ma joj, da imam vise para definitivno bi razvila i fetise prema naocalama i satovima, ali jbg... uvijek taj novac, a ja volim fensi stvari | |
| | | lilly
Posts : 11 Join date : 09.07.2009 Dob : 42 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe čet srp 09, 2009 3:02 am | |
| Koža.....lateks mmmmmm.....to su moji fetishi Onako sve zategnuto sa dugačkim patentima...ajme kada se zamislim da otkopčavam onako polako, sentimetar po centimetar i otkrivam golotinju...khmmm.. no dobro sad već slinim | |
| | | Delerium
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe sri pro 02, 2009 2:29 pm | |
| Azdaja ima 2 trgovine u zg, jedna je na karažniku druga negdje u centru. I svakao vam preporucujem odlazak tamo jer se kod nje svaka narudzba uzasno dugo ceka. A sad moji fetisi, cizme sa platformom i spic petom (tipa one sto sam postala u kakve cipele nosite) te najlonke i samostojece carape Isto tako obozavam kozne korzete i latex ali nemam bas toga | |
| | | nivescelzijus Droca s pedigreom
Posts : 362 Join date : 07.05.2009 Dob : 36 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe čet pro 03, 2009 2:12 am | |
| ne baš........ Volim si kupiti balerinkice, parfemiće, košuljice, otići kupiti neki nakit,al ne ak nemam para i ne patim zbog toga. | |
| | | Angela
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe sub stu 06, 2010 5:49 am | |
| | |
| | | Scarlett
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe ned stu 07, 2010 5:42 am | |
| Skinny traperice,uggse ,salovi i sjajila | |
| | | Rijecka Riba
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe čet stu 15, 2012 6:27 am | |
| stikle od 14-16cm najlonke i carape opcenito a u zadnje vrijeme i tajice | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fetiši....mislim na modne naravno...hehe | |
| |
| | | | Fetiši....mislim na modne naravno...hehe | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|