| Nasilje u vezi | |
|
+6baba s kolačima malena20 afrathevamp Nepenthe Uh Huh Her Erzsebet 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 4:26 am | |
| Jeste li ikad doživjele nasilje u (lezbijskoj) vezi? | |
|
| |
Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 4:42 am | |
| Osobno nisam, i nadam se da nikada neću. A ako ikada dođe do toga odmah bi prekinula i ta cura za mene više nikada u životu ne bi čula. Doduše, znam jednu curu koja tuče svoju curu, a ova je još uvijek s njom jer ju se boji ostaviti ili tako nešta. A ta koja tuče je mene jednom gađala stolom u nekom klubu. | |
|
| |
Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 8:26 am | |
| | |
|
| |
afrathevamp
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 12:14 pm | |
| | |
|
| |
malena20
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 1:15 pm | |
| Nisam ni ja...nemaju srca da dignu ruku na mene | |
|
| |
baba s kolačima Moderatorica
Posts : 273 Join date : 25.04.2009 Lokacija : u tramvaju, na placu ili kod doktora
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 1:40 pm | |
| - Uh Huh Her je napisao/la:
- ...mene jednom gađala stolom u nekom klubu.
STOLOM?! Inače, jesam, ta moja vesela posesivna veza je bila prepuna svakakvih šarolikih detalja I ne znam jel se to meni čini, ali po pričama nekih cura, a i iz mog osobnog iskustva, čini mi se da je postotak lezbijki sa raznim psihičkim problemima poveći u odnosu na žene općenito. | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 1:54 pm | |
| Pod nasiljem ne mislim samo na fizičko nasilje. Postoje mnogi suptilniji načiji agresije koji ne uključuju ni šamaranje, ni direktne uvrede u smislu psovki i sl., a svejedno su izrečene ili napravljene s namjerom da se povrijedi druga strana. | |
|
| |
Delerium
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 2:02 pm | |
| Ne nisam nikada dozivjela niti vrsila A nisam ni psihicko dozivjela, bar ne u vezi. | |
|
| |
Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon pro 21, 2009 2:21 pm | |
| - baba s kolačima je napisao/la:
- Uh Huh Her je napisao/la:
- ...mene jednom gađala stolom u nekom klubu.
STOLOM?! . Da, onim stolom u obliku limenke Red Bulla. Bila sam ja s frendicom u jednom klubu i došla nam je ta neka butchara deleba jer je skontala da smo lezbe. Onda me išla častiti, a ja sam (nažalost) osoba koja čašćenje nikada neće odbiti, tako da sam jedno sat vremena s njom pila Red Bull votku koju mi je ona stalno plaćala. A kada se radi o tom piću, pijem brzo i pijem puno. Nakon nekog vremena mi se počela nabacivati i ja ništa s njom nisam htjela, onda sam jednostavno pobjegla i išla plesati, a njoj rekla da mi je odvratna, da nije moj tip cure i da ni u jednom životu nikada s njom ne bih bila. I onda je lijepo uzela stol i bacila prema nama, mi se pobjegle i otišle, a po nju došla policija. I dalje mi je bed kada ju vidim vani, pogotovo jer je prije nekoliko mjeseci tako jednu drugu moju frendicu gurnula na zid i htjela užvaliti. A to što se tiče psihičkog zlostavljanja, to sam doživjela, nažalost. | |
|
| |
Mer
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon vel 01, 2010 3:54 pm | |
| I ti si izvrsila nasilje nad njom. Dopustila si da ti placa pice, dala si joj nadu, a onda si je izvrijedjala na pasja kola, zbog toga sto je drukcija od tebe, debela butchusa. Mogla si biti dostojanstvena i ne prihvatiti pice. Ti si nju psihicki gadjala stolom, a ona tebe stvarno. Ovime ne opravdavam zenu koja je bacila stol, ali ti ukazujem na pogresku u koracima. ako smijem. | |
|
| |
scarlet
| |
| |
asfdf
| Naslov: Re: Nasilje u vezi pon vel 15, 2010 3:32 pm | |
| - Mer je napisao/la:
- I ti si izvrsila nasilje nad njom. Dopustila si da ti placa pice, dala si joj nadu, a onda si je izvrijedjala na pasja kola, zbog toga sto je drukcija od tebe, debela butchusa. Mogla si biti dostojanstvena i ne prihvatiti pice. Ti si nju psihicki gadjala stolom, a ona tebe stvarno.
Ovime ne opravdavam zenu koja je bacila stol, ali ti ukazujem na pogresku u koracima. ako smijem. Slažem se. OT: Nisam. Niti bih to ikada dopustila. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nasilje u vezi | |
| |
|
| |
| Nasilje u vezi | |
|