Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
| | Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? | |
|
+4Nepenthe Uh Huh Her aaaa Judina sestra 8 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? čet ruj 24, 2009 2:43 pm | |
| Jeste li promijenile mnogo stilova ili ste ostale pri istom? Jeste li ih promijenile samo par? Kakvi su bili? Što je utjecalo na promjenu iz jednog u drugi? Pišite! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? ned ruj 27, 2009 12:08 pm | |
| redovito mijenjam donji veš!!! baš svaki dan!!! hehe
no ozbiljno, nisam vanjski izgled nikada ništa drastično mijenjala. jedino ozbiljno, pustila bih kosu pa se na kratko ošišala i tako svako malo...no što se obleke tiče ne, uvijek neki sportski đir, naravno uz ušminkavanje u službene svrhe (to se ne računa kao promjena, nego kakti pokazivanje ozbiljnosti...bla) |
| | | aaaa
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? pet lis 09, 2009 7:34 am | |
| od male štreberice koja nije htjela čuti ni za u od uređivanje do plavuše koja je nedavno pljunula 400 kn za sjenilo... ali tak je bilo dobro... preporučio mi ga je tip u parfumeriji koji je bio tak gay da sam mu zavidjela na manikuri... | |
| | | Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? pet lis 09, 2009 11:13 am | |
| Od šminkerice koja je u 5. osnovne izgledala kao da ide u srednju, preko prave grungerice koja izgleda kao narkomanka iz 90-ih do sada neke indie-femme cure koja je nekada i previše opsjednuta odjećom i to pogotovo hlačama. | |
| | | Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? sub lis 10, 2009 7:23 am | |
| Spontano. Modu i trendove nikada ne slijedim (niti me to uopće zanima), nego biram i nosim ono što se meni sviđa i što odražava moj karakter i svjetonazor. Volim (poslovnu) eleganciju, ali najdraži mi je gotički stil - black (leather). U duši sam ipak gotičarka. | |
| | | Alex Ray
Posts : 216 Join date : 25.04.2009 Dob : 34 Lokacija : blizu Sunca
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? uto lis 13, 2009 1:45 am | |
| počinjem kao obična curica, zatim depresivna tinejđerka stalno u crnom, a sad sam...a neznam još uvijek preferiram crno, al ga začinim maramama, palestinkama, jako plavim starkama...trenutno obožavam mašnice, leptireke, cveteke u kosi šminkanje...obožavam plavu olovku, i standardnu crnu, naravno... što se kose tiče, prvo sam bila prirodno smeđa, pa sam nabacila neke emo crvene i ljubičaste premene, pa sam bila crna s ljubičastim odsjajem i evo me sad crvene | |
| | | nivescelzijus Droca s pedigreom
Posts : 362 Join date : 07.05.2009 Dob : 36 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? čet lis 22, 2009 2:52 pm | |
| ja sam baba:) Ja volim traperice, balerinkice, vestice bijele, duge, debele oglice..... Neki to zovu stil profesorica:) | |
| | | punk_kitten
Posts : 20 Join date : 06.07.2009 Dob : 38 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? pet pro 04, 2009 2:09 pm | |
| Nisam se bas previse mijenjala...od 14e furam punk stil koji je vecinom bio prilicno stalan u ukusima, samo sam ga doradjivala (vise 80's tip droljastog punka), jedino sam oko 16e postala zakacena za Oi! glazbu pa sam neko vrijeme izgledala bas kao deckic, furala tregere, kracu kosu i sl. U 20. god. sam otkrila svu ljepotu japanskih alternativnih stilova i od tada to furam uz svoj klasicni punk stil no moram reci da su japanci vrlo brzo zadominirali mojim ormarom i sad trosim bolesne kolicine para na te gluposti xD Ali kad me veseli... Oduvijek sam imala nekako dve vrste karaktera, jedan malo buntovniji, zesci i tu mi je oduvijek punk stil nekako pasao. Ali od pocetka sam u njega unosila neke slatke elemente tipa roza boja, plisane igracke, roze haljinice i sljokaste ukosnice uz marte i sl. tako da kada sam otkrila japance otkrila sam i savršen stil za taj svoj drugi dio karaktera koji bolesno pati na rozo i stvari ko da su ispale iz neke sick fairytale barbie bajke xD Pa sad kad i to furam osjecam se napokon potpuno haha, samo mijenjam stil ovisno o tome kako se osjecam koji dan. Vjerujem da cu se jos mijenjati tijekom godina, oduvijek sam voljela eksperimentiranja i mislim da ce to najvise biti doradjivanje vlastitog stila i unosenje nekih novih elemenata. Ali uvijek sam bila i vjerujem da cu biti nekom opcem okviru u kojem su moji ukusi nepromijenjivi. | |
| | | Rijecka Riba
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? čet stu 15, 2012 6:01 am | |
| Kao prvo bi rekla da mi je naraslo samopouzdanje s godinama te sam pocela puno vise volit sebe i slobodnije se oblacit. presla sam od andro stila sa 16 do leather/goticarke u stiklama korzetima i minicama danas sa 22. zaljubljena u sebe i volim pokazivat svoje tijelo u punom sjaju dok sam ga prije vise skrivala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? | |
| |
| | | | Kako se vaš stil oblačenja, šminkanja, frizure itd. mijenjao tokom godina? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|