Lipstick forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas!
 
Početna stranicaLipstick portalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Kontrola društva/svijeta putem straha

Go down 
Autor/icaPoruka
Nepenthe
Dark angel
Nepenthe


Posts : 617
Join date : 21.05.2009
Dob : 41
Lokacija : Galactica

Kontrola društva/svijeta putem straha Empty
PostajNaslov: Kontrola društva/svijeta putem straha   Kontrola društva/svijeta putem straha Emptypon svi 07, 2012 1:33 am

Postoje samo dvije osnovne emocije, emocija ljubavi i emocija straha. U ovom ćemo članku pokušati objasniti emociju straha, u svim njezinim zamaskiranim oblicima, i način na koji nas njome manipuliraju, odnosno kontroliraju.

Na žalost, današnje čovječanstvo, od rođenja pa do smrti živi u strahu, bilo da se radi o strahu od osuđivanja, izrugivanja, promjena, gubitka, neuspjeha, poraza, boli, različitosti ...sve su to strahovi, samo manifestirani u različitim oblicima.
Bilo koja vrsta straha, na naš duhovno/fizički razvoj djeluje na isti način, radilo se o strahu od osuđivanja ili o strahu od promjena. Strah je strah, a strah je suprotnost duhovnom razvoju, strah je suprotnost slobodi, ljubavi. Dokle god se ne počnemo uzdizati iznad straha, naš duhovni razvoj je gotovo nemoguć. Sloboda ne postoji, u koliko smo pod stalnim utjecajem straha od toga što će drugi reći ili misliti o nama. Stanje ljubavi je stanje slobode, ljubav ne osuđuje, ne ismijava, ne boji se promjena, različitosti, ljubav sve vidi kao cjelinu, a ne kao razbacane nepovezane dijelove.

Strah je ono što ljude dijeli na: bogate, siromašne, lijepe, ružne, pametne, glupe, uspješne, neuspješne, dobre, loše itd. Strah je izvor sukoba, nerazumijevanja, osuđivanja, izrugivanja, ismijavanja...Ovo što se danas događa, manifestacija je straha iz prošlosti, a ono što će se događati u budućnosti, bit će manifestacija straha iz sadašnjosti.

U rukama elite, tajne vlade, strah je najmoćnije oružje, pomoću straha nas se manipulira i kontrolira. U tu svrhu izmišljene su podjele, a samim time nastali su strahovi od osuđivanja, ismijavanja, različitosti... Strahovi su ono što kontrolira naše odluke, izbor. Naši izbori suženi su kontrolom straha, tako da bilo što izabrali, izabrat ćemo ono što su nam elite namijenile, nametnule izazivanjem straha.
Zbog sveprisutnoga straha, razmišljamo kao ovce, ponašamo se kao ovce, kuda jedan tud svi, a sve pod utjecajem straha, straha od toga što će drugi reći ili misliti o nama u koliko odlučimo postupiti drugačije, suprotno od nametnutih nam normi i očekivanja. Duhovni napredak ili buđenje je gotovo nemoguće pod utjecajem straha. Kako se probuditi, duhovno napredovati kada za to morate odbaciti, napustiti staro, krenuti ka novom. Kako to učiniti kada živite u strahu od novog, promjena, nepoznatog, kako? Strah vas jednostavno priječi, zbog straha od gubitka starog, u strahu od nepoznatog i novog, ne možete učiniti korak bliže. Da bi ste to učinili, morate odbaciti strah, sve vrste strahova, strah od gubitka, novog, nepoznatog, drugačijeg, osuđivanja, ismijavanja, izrugivanja, neuspjeha...itd.
Finansijska kriza, potresi, svinjski grip, sukobi, globalno otopljavanje, političke nestabilnosti, korupcija, mito ... sve nabrojano, potaknuto je s ciljem izazivanja straha, sve većih podjela, nejednakosti u društvu, odnosno osuđivanja, ne razumjevanja, mržnje...kako bismo što teže, odnosno kako duhovno ne bismo napredovali. Konstantno održavanje čovječanstva u stalnom stanju straha, je glavni cilj elite, tajnih vladara. Približavanjem 2012. godine, svi gore nabrojani, namjerno potaknuti, stvoreni problemi mogli bi biti obogaćeni sa još nekoliko novih pošasti: slomom svjetskog gospodarstva, glađu, ratovima a sve sa ciljem stvaranja, održavanja što većeg straha, čime bi nam onemogućili duhovno buđenje koje se predviđa dolaskom 2012. godine.

Kosmičke energije, energije pomoću kojih bismo se trebali probuditi iz dubokog sna, energije istine, ljubavi, jedinstva koje će približavanjem 2012. godine biti sve dostupnije na zemlji, nećemo moći primiti u koliko ćemo biti pod utjecajem straha, jer naša tijela će jednostavno biti na drugoj, nižoj razini vibracije, frekvencije kontrolirane strahom. Strah nas spušta,održava na nižoj razini vibracije, frekvencije pa tako ono što je na višoj, finijoj razini vibracije/frekvencije za nas jednostavno ne postoji, ne utječe na nas.

Sve prisutno danas, sve što nam se predstavlja u korist, su alati za održavanje straha, sprječavanje buđenja. Školstvo, zakoni, propisi, ustav ... su nametnuti s ciljem zatupljivanja čovječanstva, ukidanja sloboda. Lijekovi, cjepiva, konzervansi i umjetna bojila, umjetna sladila, šamponi, paste za zube, mirisi, brza prehrana, elektromagnetska zračenja (mobiteli), fluor, GMO, chemtrails, .....itd su nametnuti s ciljem zatupljivanja, kontrole populacije putem straha, straha od bolesti i smrti.

Najveći strah čovječanstva je strah od smrti, odnosno strah od nepoznatog, s toga nije ni čudo što današnje čovječanstvo ne dobiva nikakve informacije o životu nakon života, što se dešava nakon smrti. Glavne religije ne podučavaju o reinkarnaciji, već suprotno, govore nam da je ovo jedini život nakon kojeg možemo završiti u raju ili paklu.
No, ispuniti kriterije za raj je nemoguće, ne postoji osoba koja nije prekršila 8 od 10 Božjih zapovjedi. Ali, to i jest svrha 10 Božjih zapovjedi, njihovo kršenje i strah od vječnog pakla. Okovi straha nametnuti su nam na svim razinama.

Glavni od ciljeva elite jesu: jedna svjetska vlada, elektronička valuta i mikročipirano stanovništvo.
Konačni cilj je da u sve ljude svijeta ugrade čipove, i da ti čipovi sadrže informaciju o svom njihovom novcu i svemu ostalom, i onda ako itko bude htio da se suprotstavi onom što rade, ili da prosvjeduje, samo će mu isključiti čip.
Svrha čipiranja čovječanstva prije 2012. godine,jest s ciljem preuzimanja totalne kontrole nad njihovim emocijama, umom, mislima što znači mogućnost izazivanja straha jednim pritiskom na gumb, spuštanje na nižu vibraciju/frekvenciju i time onemogućiti primanje/usklađivanje sa kozmičkim energijama istine, jedinstva i ljubavi. Buđenja.

Tijelo je biološko računalo , stoga oni u njega žele umetnuti mikročip kako bi preuzeli njegove elektrokemijske sustave te mentalno, emocionalno i fizički nadzirali svako ljudsko biće.Jednom kada im se usadi mikročip ljude se može natjerati da misle, ili da ne misle,što god signali diktiraju , a isto se može učiniti i s emocijama.
Mikročipiranim ljudima može se manipulirati da budu agresivni ili submisivni, pretjerano seksualizirani ili seksualno zakočeni, ili pak da osječaju ekstremni strah svaki put kada dodirnu dugme ili pritisnu tipku miša. Nadalje, tu je usputna mogućnost da vas se putem čipa ubije na daljinu ako ikada počnete "talasati" i odbijete biti dobar mali rob. To se može učiniti izravno putem čipa ili čip može prenjeti vašu točnu lokaciju za "čisto" ubojstvo.

Američka vojska instalira čipove na ciljano područje odnosno na ciljanog čovjeka i taj signal koristi za navođenje svojih projektila.
Čip je sučelje između dva računalna sustava i omogućava da sustav kojim upravljaju vlasti manipulira onime što nazivamo ljudsko tijelo. Misao proizvodi električne signale i misaone valove stoga se, idemo li u suprotnom smjeru upute (misli) mogu usaditi u ljudsku psihu tako da ih se putem čipa šalje u njihovom vibracijskom/električkom obliku.
U takvom stanju ljudi nisu ništa drugo nego roboti koji misle i osjećaju što god njihovi operateri odluče.
Mogu izolirati pojedinca putem jedinstvenog koda u svakom čipu i mogu to učiniti masovno.
Čip im daje pristup električnim i kemijskim sustavima tjelesnog računala i, u stvari, jednom kada je čip na mjestu mogu činiti što god žele, osim ako njihove upute ne nadjača svijest.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde provela je opsežno istraživanje o mogućnostima da se ljudima upravlja putem mikročipa. Ona piše:

Svaka misao, reakcija, slušni i vidni opažaj uzrokuje određeni neurološki potencijal, vrhove i obrasce u mozgu i njegovim elektromagnetskim poljima koji se danas mogu dekodirati u misli, slike, zvukove. Prema tome, elektromagnetska stimulacija može promijeniti moždane valove osobe i utjecati na aktivnosti mišića te uzrokovati bolno grčenje mišića, koje doživljavamo kao mučenje.
....sustav za elektroničko pračenje može istovremeno pratiti milijune ljudi.

Svatko od nas posjeduje jedinstvenu moždanu frekvenciju bioelektrične rezonancije jednako kao što posjedujemo jedinstvene otiske prstiju.
S potpuno kodiranom elektromagnetskom frekvencijom moždane stimulacije u mozak se mogu slati elektromagnetski signali, koji kod ciljane osobe uzrokuju željene glasove ili vizualne efekte.
To je jedan oblik elektroničkog ratovanja.
Američkim astronautima čipovi su se usađivali prilikom odlaska u svemir, kako bi se 24 sata na dan pratilo i bilježilo sve njihove misli i osjećaje.

Sam temelj zavjere je odvojenost "inkarniranih" od svijesti o vlastitom pravom i bezgraničnom jastvu.

Tijelo je kristalni odašiljač - prijemnik i ako uspijete poremetiti i izbaciti iz ravnoteže njegov potencijal "primanja" dodatno izolirate ljudsku svijesnost u pet osijetila.
To je glavni razlog zbog kojeg u svakom ljudskom tijelu žele mikročip, koji će oni kontrolirati.
NE SMIJEMO TO DOPUSTITI !

OKONČANJE STRAHA

Okončanje straha postiže se podizanjem razine znanja/svijesti, svijesti o našem istinskom postojanju.

Život je kao vožnja u zabavnom parku.
Uđemo unutra i potpuno se uživimo
jer toliko je naš um moćna stvar.

Vožnja ide i gore i dolje i u krug,
ima iznenađenja i razočaranja
i sve je vrlo jarkih boja,
i vrlo je glasno i zabavno na neko vrijeme.
Neki od nas se voze već dugo vremena
i počinju se pitati,
"Da li je sve ovo stvarno, ili je to samo vožnja?"
Neki drugi ljudi se sjećaju odgovora,
i dolaze da nam kažu,

"Hej, nemoj da brineš,
nemoj da te je strah,
jer ovo je samo vožnja..."

Bez truda, bez rada, bez posla, bez ušteđevine i novca.
Samo izbor, ovog trenutka,
između straha i ljubavi.

Ako smo svijesni iluzije naših misli, iluzije vjerovanja koje nastaju iz misli, BESKONAČNOG SADA, tada okovi straha nametnuti iluzijama misli i vjerovanja, jednostavno nestaju i mi postajemo slobodni.

Samo izbor, između straha i ljubavi, ovog vječnog sadašnjeg trenutka![Vrh] Go down
 
Kontrola društva/svijeta putem straha
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Miss svijeta
» Tv (serije) kao sofisticirana kontrola uma
» Marš solidarnosti: prosvjed protiv fašizacije društva 2009.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Lipstick forum :: Društvene znanosti :: Sociologija-
Forum(o)Bir: