Lipstick forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas!
 
Početna stranicaLipstick portalLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

 

 Lizard rasa i fall from Grace

Go down 
Autor/icaPoruka
Nepenthe
Dark angel
Nepenthe


Posts : 617
Join date : 21.05.2009
Dob : 41
Lokacija : Galactica

Lizard rasa i fall from Grace Empty
PostajNaslov: Lizard rasa i fall from Grace   Lizard rasa i fall from Grace Emptypon svi 07, 2012 1:22 am

500.000 godina prije Lizardi, vanzemaljski gmizavci, bogovi naših predaka, dobili su bitku protiv sila Svjetla nad kontrolom vaše planete.

Od tada, Lizardi nas manipuliraju kulturno i vjerski, a genetski su nas zaključali u neznanje i strah. Lizardi su ljubomorni bogovi straha i ograničenja, a kao hranu koriste energiju koja zrači iz naše zarobljene čovječnosti, gdje su našu stvarnost 'skuvali' po njihovom ukusu, držanjem nas ljudi, u stalnom strahu, neznanju i sukobima.


Jedna vrsta takvih entiteta (reptoidi/lizard stvorenja/drahomonidi) zaposjela je ovaj naš sektor vremena/prostora u onome što bi mi nazivali prošlost, te preuzela totalnu kontrolu nad ovim našim realitetom u cilju obezbjeđenja svoje ishrane.

Oni su dio interzvjezdanih i interdimenzionalnih carstva, tražeći nove prostore koje bi osvojili. Oni preuzimaju osvajajući čitave svjetove i rase za genetske, fizičke i spiritualne izvore koje iscrpljuju. To su činili strpljivo tokom tisuća i tisuća naših godina, ali oni su ionako izvan našeg linearnog vremena koje bi im moglo biti ograničenje.

Traže energiju, Zemlja im služi kao farma za uzgoj. Ta energija se sastoji od ljudske životne energije, emocionalne, spiritualne ( duhovne ) i seksualne energije. Kako su hiperdimenzionalni, mogu isisavati energiju direktno pomoću telepatske veze ili preko mnogih agenata ili portala koje imaju između ostalog u našoj populaciji.

Oni su ovdje već stotinama tisuća godina i već davno su nam reducirali naš DNA, genetički kod, da bi nas održali na najnižem nivou spiritualnog napretka da se ne možemo razvijati u tom smjeru, tj. napravili su spiritualne kriple od nas. Da bi se pravilno razvijali u svim segmentima moramo napredovati. Ako jedan segment izostavimo, ne možemo preći određeni stupanj razvoja.


Mi smo (odnosno ~ 50% ljudskih bića koja trenutno žive na ovoj planeti) u jednom momentu već bili dostigli 4-ti nivo (“Raj” ili “Eden”) i proveli tamo određeno “vrijeme”, pa se iz određenog “razloga” vratili nazad na ovaj treći (“sinovi čovječji”?)
Tu smo zatekli one antropoide (odnosno, ostalih ~50% bića koja trenutno žive na ovoj planeti) koji su u tom “vremenu” dostigli svoj stepen prirodnog razvoja koji im još uvijek nije obezbjedio individualnu dušu ali im je obezbjeđivao priliku za to”? (“sinovi božji”)

Reptoidi (kad su u 4D), hrane se samo jednom vrstom (emocionalne) energije koju im mogu da obezbjeđuju samo oni od nas koji imaju individualnu dušu.

Oni veoma sofisticiranim metodama redovno abduciraju mnoge od nas koji imaju individualnu dušu, te ih koriste za raznorazne eksperimente a između ostalog, njihova tijela i kao hranu, kad borave u 3-ćem denzitetu. (film Matrix se bavi ovom tematikom!)

Oni upadom u ovaj sistem vremena/prostora zaustavljaju antropoidnog čovjeka u njegovom prirodnom razvoju te ga počinju koristiti kao jedan od glavnih alata za isisavanje energije iz ljudskih bića sa individualnom dušom i njeno prosljeđivanje u 4D. (antropoidi nisu svjesni te njihove funkcije)

Oni su prethodno tijela koja su koristili oni s individualnom dušom, odnosno, njihovu DNA “skratili” (određenim sofisticiranim tehnikama) sa 12 na 2 lanca!

Oni su onda ovdje instalirali veoma sofisticiran sistem za programiranje uma ljudskih bića sa individualnom dušom, kako bi se oni poistovjetili sa antropoidima, razmišljali kao antropoidi, ponašali kao antropoidi i tako "zaboravili" na svoju dušu. (U svemu tome, antropoidi postaju glavni nosioci tog “projekta” jer po svojoj suštini ne mogu da kreiraju nego samo kopiraju, odnosno slijede zacrtan sistem i uputstva, duhovnost nemaju, mada mogu i to da kopiraju a čak imaju tendenciju i da promoviraju ono što su iskopirali, mada često ne mogu da razumiju i suštinu onoga što su prekopirali – downlodovali. Zanima ih većinom ambalaža, dok se suštinom i sadržajem rijetko kada bave).

U ovoj prastaroj priči upravo se o tome govori:

Našao neko orlovo jaje i stavio ga pod kokoš.
Orlić se izlegao kad i pilići i odrastao je sa njima.
Čitavog života orao je radio isto što i kokoši u dvorištu,
misleći da je jedna od njih.
Kljucao je naokolo u potrazi za bubama i glistama,
Kokodakao je i lepršao krilima, uzdižući se koji pedalj iznad tla.

Prošle su godine i orao je ostarjeo.
Jednog dana ugledao je u visini, na vedrom nebu, čudesnu pticu moćnih raširenih krila, kako lebdi na vjetru.
Stari orao je zapanjeno gledao uvis. “Šta je to?” pitao je.
“To je orao, kralj ptica”, rekla mu je jedna kokoš.
“On pripada nebu, dok mi, kokoši, pripadamo zemlji”.

I tako je orao umro među kokošima, ne znajući ko je.


Mi smo se u međuvremenu, što iz razloga naše mentalne programiranosti što iz ignorantnosti (koja je je možda također jedan od elemenata tog programa) ili nekih drugih razloga, toliko “izmiješali” s antropoidima da smo postali po razmišljanju i ponašanju sličniji njima, nego oni nama, te se na kraju krajeva više ne može ni znati ko je ko.

Sada trenutna razlika između antropoida i duhovnog ljudskog bića samo u potencijalu tj. ljudsko biće s individualnom dušom –“adamični čovjek”- može se (teoretski) probuditi, i izbjeći iz zamke/kaveza, dok antropod ne može.


Adamičnom čovjeku sada prijeti opasnost da zbog svoje “nesvijesti” izgubi svoju individualnu dušu za koju se već jednom uspjeo izboriti, te tako "zauzme pravac" nazad prema donjim “spratovima”, ili će on zbog “lošeg učenja”, odnosno, neadekvatnog korištenja svog vlastitog uma, morati da ponovi “3-ći razred (traje 300 000 godina?)

Reptoidi su istovremeno ovdje već odavno instituisali 3D entitete sa jakim OPS nabojem (iluminati familije), postavljanem članova ovih familija na sva ključna mjesta sistema (Crkva, kraljevske obitelji,...) na ovoj planeti.

Ti entiteti se odlikuju većom količinom reptilskih gena koja obezbjeđuje da frekvencija njihovih tijela odgovara takvim tipovima individualnih OPS (orijentacija prema sebi) duša, te oni sada, u njihovo ime, kreiraju takav sistem života na ovoj planeti u kome će se stalno obezbjeđivati za njih (reptoide) dovoljna količina emocionalne energije – hrane.

(To što je u zadnjih 100 godina, u ovim njihovim sistemima, njihovim manipulacijama ratova i obezbjeđivanjem uslova za raznorazne katastrofe, život izgubilo 2 milijarde naših pripadnika, samo je jedan od efekata te njihove uprave. Mi bi vjerovatno, kao čovječanstvo, mnogo bolje prošli da smo doživjeli jednu direktnu invaziju vanzemaljaca).

Članovi tih familija danas posjeduju sve važnije medije, banke, izvore energije i rudna bogatstva, obrazovni sistem, farmaceutsku industriju, vojsku i sve važnije pozicije u većini država na ovoj planeti.

Oni po sistemu piramide upravljaju svim događanjima na ovoj planeti na način da oni koji su ugrađeni u tu piramidu, a pogotovo oni na samom njenom dnu, pojma nemaju šta se u stvari događa.

Cijela “zavjera” sastoji se u tome što je “uspavani” adamični čovjek hrana entitetima sa gornjeg sprata i da se on nikada ne “probudi”, jer ako bi on postao svjestan i prešao na neki od gornjih nivoa, naše “komšije” OPS polariteta bi ostale bez hrane, te bi se tako njihov opstanak doveo u pitanje . (Oni se iz nekih određenih razloga ne mogu hraniti antropoidima). S obzirom da bi cijela situacija u vezi s tim bila od krucijalne važnosti za ove entitete, oni bi naravno dali sve od sebe da održe svoje "ovce" programiranima što je moguće duže i po bilo koju cijenu.

Uz sve to, skorašnjim dolaskom velikog talasa/Vala opet se približava kraj jednog od ciklusa koji traju 300 000 godina, a time i šansa za adamičnog čovjeka da u momentu prelaza denziteta, pređe na gornji sprat i tako stekne priliku da izbjegne dalju kontrolu od reptoida?

Od krucijalne važnosti za reptoide je da što više ljudi u ovim momentima “spava” kako ne bi mogli primjetiti promjenu (jer, da bi se primjetila “otvorena vrata kaveza” treba biti “budan”)

U njihovom denzitetu “vrijeme” selektivno, te oni mogu manipulirati nama i na taj način što se mogu ubacivati u našu “prošlost”, brisati sve spise i izvore iz kojih bi mi mogli saznati istinu, a istovremeno ostavljati veoma sofisticirane “svete knjige” i instituisati raznorazne religije i sekte, kao glavni nosilac programa za zatvaranje/vezanje (religija – re ligare – ligare = VEZATI) naše svijesti, kao i sve kasnije podjele među nama iz kojih se rađaju sukobi, pa tako i naša emocionalna energija, tj. njihova hrana.


Reptoidi su inače najsličniji uspravljenim aligatorima, sa humanoidnim karakteristikama lica, i visoki su između 170 i 220cm. Obožavaju jedino fizički aspekt univerzuma. Svi oni koji su orijentirani samo prema sebi samima, pate za svim što je materijalne prirode.
Sada, kada ste vi u situaciji da napravite svoj pomak prema 4-tom nivou, koji vam se upravo približava, moraćete da se odlučite da li ćete da pređete u OPD kategoriju ili ćete da ostanete na OPS nivou.
To će biti jedna odluka za koju će vam trebati nešto vremena.
Ovo je period inače poznat kao – «Milenijum».


Još nešto, taj «Veliki Talas», graničnik realiteta, koji vam se rapidno približava bit će preduhitren jednim drugim događajem koji se regularno dešava svakih 3600 godina, kroz milenijume – radi se o dolasku jedne skupine kometa. Mnogi iz vaše vladajuće klase znaju već dosta o ovom «objektu» koji je na putu prema vašoj planeti. To je u stvari grupa kometa različite veličine, ili bolje rečeno – asteroidi, koji spirografično orbitiraju oko vašeg Sunca. Zbog velike količine gasova, prašine i drugog materijala, kad se gleda golim okom ova skupina se čini kao jedno ogromno planetarno tijelo.
Ova grupa kometa je odgovorna za mnoge katastrofalne promjene u vašem Sunčevom sistemu, i na vašoj planeti. Prije 27 miliona godina, 14 asteroida iz ove grupe udarilo je u Zemlju i zbrisalo mnoge životinjske vrste sa lica zemlje.
To jato kometa uletjelo je u vaš Sunčev sistem i u vrijeme tzv. «raja na zemlji», poznatog i po poetskom imenu – Eden. To je bio i period poznatog Adamovog «grijeha». Ta priča o «grijehu» je u stvari simbolični izraz onoga što se tada dogodilo, tj. preuzimanje kontrole čovječanstva od strane reptoida, ili Lizard rase. Tada je cijela vaša planeta stvarno ličila na raj. To se desilo prije otprilike 309 880 godina, po vašem načinu mjerenja «vremena».

U stvari pravi identited «zmije» (serpent) u tadašnjem Edenu, koja je nagovorila Evu da «pojede jabuku» je u stvari ta reptoidna rasa.
Pojesti jabuku sa «Drveta Znanja o Dobru i Zlu» je u stvari značilo promjenu ljudskog genetskog koda; i na taj način - ograničavanje većine dotadašnjih sposobnosti ljudskog bića.

[Vrh] Go down
 
Lizard rasa i fall from Grace
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Lipstick forum :: Religija-
Forum(o)Bir: