Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
|
| holla | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Mhm
| Naslov: holla ned svi 01, 2011 6:14 am | |
| Evo i mene, jos jedna izbjeglica s Crola Nadam se da cu ode naci malo njeznije drustvance od onoga na koji sam naisla na crolu hehe... Ugl o meni, 21 godina, Zadar, studentica, izgledam kao cura . Volim zene koje izgledaju kao žene i koje se ponašaju kao takve (moj glavni razlog odlaska s crola, tamo sam imala osjecaj kao da pricam sa zivotinjama i 10 istih kokoša koje uvijek imaju nesto za rec). eto budite mi pozdravljene a ja idem malo u razgledavanje foruma | |
| | | Morena
Posts : 78 Join date : 07.04.2011 Dob : 33 Lokacija : Zagreb
| | | | Mhm
| Naslov: Re: holla ned svi 01, 2011 6:33 am | |
| Ma da...to mi je bio prvi forum ovakvog tipa i tamo sam relativno nova, al ocekivala sam nesto normalno od tog foruma, a dobila sam svasta haha...tamo se nesmijes ni izrazit jer odma eto njih 5, uvijek istih sa svojim komentarima, a toga mi je vec preko glave, pa bjezim sta dalje mogu | |
| | | tina
| Naslov: Re: holla ned svi 01, 2011 7:18 am | |
| Heh, mislim da većina nas zna kako je na crolu...... Otvorih ja tamo s linkom na ovaj forum kako bi nam se mogla priključiti još koja izbjeglica , a oni drvlje i kamenje po nama..... mislim, istini na volju, to sam i očekivala, al fakat su pretjerale...... upravilu, rekle su da smo sve mi koje smo na ovom forumu jednostavno preglupe da bismo shvatile njihov sarkazam. da, stvarno smo glupače, osim što ovdje ima tema kojima one vjerojatno ne znaju ni naslov razumijeti. neke od njih vjerujem da još ne znaju ni zavezat cipelu(ako ih uopće nose ). Anyway, ................. još jedna za naš azil.
Zadnja promjena: Antigona Love; sub sij 07, 2012 12:26 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | HotMess
Posts : 16 Join date : 21.04.2011 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: holla ned svi 01, 2011 7:28 am | |
| | |
| | | tina
| Naslov: Re: holla ned svi 01, 2011 8:28 am | |
| | |
| | | Mihaella
Posts : 8 Join date : 13.03.2011 Dob : 46 Lokacija : zagreb
| Naslov: butch ned svi 01, 2011 2:12 pm | |
| Ja sam novija ovdje, nisam nikada bila na Crolu ili kakao se već naziva ali sam naletjela u živo na jednu butch curu.. bolje da nisam...uopće nisam shvatila čemu ponašanje ko u frajera.. pa šta baš mora sve pokupit kao da je frajer!? ful nepristojna, neugodna a uz to i balava.
usput ima li na tom crolu ikaj zanimljivo?' | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: holla | |
| |
| | | | holla | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|