Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
| | Tečaj hindija | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Tečaj hindija sri lis 13, 2010 11:57 am | |
| Zanima me da li ovdje itko govori hindi ili ima bilo kakvih iskustva s tečajem hindija? (I da, znam da naši forsiraju da se kaže hindski, ali meni je to užasno neprirodno i radije idem s engleskom varijantom) Tražim privatne satove jer mi treba nešto samo za hobi, dakle nikakve škole, satovi od po 1000kn i sl. Počela sam na svoju ruku učiti tamil (južnoindijski jezik) pa ako netko od vas čak zna nekog tko to govori (iako sumnjam, za tamil se još ne zna u Hr baš), bilo bi još bolje. Koliko su slični tamil i hindi? Uglavnom, trebaju mi bilo kakva iskustva jer ne znam koliko su teški jezici tj. koliko ih se isplati učiti npr. jednom tjedno | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Tečaj hindija ned stu 21, 2010 1:30 pm | |
| Evo jedan dobar sajt za učenje hindija - http://taj.chass.ncsu.edu/ Nadam se da će ti pomoći, dobar je. Za tamil ne znam koliko je težak, a hindi je, onako, po mojoj procjeni, medium težak. Glagolska vremena su malo zeznuta, ali da se naučiti. Ako ti nešto ne bude jasno, pitaj. | |
| | | FashionDoesItBetter
| Naslov: Re: Tečaj hindija ned stu 21, 2010 3:38 pm | |
| - Judina sestra je napisao/la:
- Evo jedan dobar sajt za učenje hindija - http://taj.chass.ncsu.edu/
Nadam se da će ti pomoći, dobar je. Za tamil ne znam koliko je težak, a hindi je, onako, po mojoj procjeni, medium težak. Glagolska vremena su malo zeznuta, ali da se naučiti. Ako ti nešto ne bude jasno, pitaj. Ti studiraš indologiju? | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tečaj hindija | |
| |
| | | | Tečaj hindija | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|