| Prištići... | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
aaaa
| Naslov: Prištići... uto svi 12, 2009 7:06 am | |
| Ah te male gadne tvorevine...pojave se baš kad ih najmanje želiš! Koliko sam vidjela većina cura je ovdje mojih godina (oko 20) što znači da ta tematika i nije tako strana.
Zanima me imate li problema s tenom, kako ih rješavate, koja šminka prolazi, a koju se bolje ni ne probati ako ne želiš drugo jutro izgledati kao strašilo...
Također ako imate nekih specifičnih dogodovština vezanih za bivanje lezbijkom i prišteve...(evo primjer jedne: jedan vrlo ugledni liječnik (bolje da ne navodim ime) rekao mi je...curo draga jedino ti seks s muškarcem i to isključivo može pomoći da ti se popravi ten...onako WTF?!?)...pa ako imate sličnih primjera... | |
|
| |
Mya
| Naslov: Re: Prištići... uto svi 12, 2009 1:15 pm | |
| - Nicky je napisao/la:
- ...jedan vrlo ugledni liječnik (bolje da ne navodim ime) rekao mi je...curo draga jedino ti seks s muškarcem i to isključivo može pomoći da ti se popravi ten...onako WTF?!?)...pa ako imate sličnih primjera...
ahahahhaha....daj me nemoj zezat da ti je to rekao? jao jao....kakav lik! pa ja baš i nemam prištića, al znaju izbiti prije onih dana u mjesecu i to obično nasred face, hahaha...užas! a stavljam propolis na to, obično se smiri onda...i naravno korektor! | |
|
| |
Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Prištići... sri svi 13, 2009 6:22 am | |
| Ja uglavnom nemam problema s prištićima, nekada kad se naživciram dobijem ih na bradi (jedino tamo i nigdje drugdje), ali uglavnom brzo prođu.Samo stavljam korektor na njih i to je to.Veći problem su mi pjegice kojih ne znam kako da se riješim pa moram nositi puder da ih sakrijem. | |
|
| |
aaaa
| Naslov: Re: Prištići... sri svi 13, 2009 6:23 am | |
| ma daj...pjegice su slatke..nemoj ih pokrivati | |
|
| |
| Naslov: Re: Prištići... sri svi 13, 2009 6:32 am | |
| Meni to nije slatko, valjda zato što ih imam. Puno bi bila sretnija kada moj porculanski ten ne bi bio uprljan pjegicama. | |
|
| |
aaaa
| Naslov: Re: Prištići... sri svi 13, 2009 6:36 am | |
| Ajoj...porculanski ten i pjegice....još dodaj crvenu kosu...jedna takva mi je dugo krala san...hehe | |
|
| |
| Naslov: Re: Prištići... sri svi 13, 2009 6:37 am | |
| Hahaha, nije crvena kosa, prirodno sam plava i ne farbam se. | |
|
| |
Nikki
| Naslov: Re: Prištići... sri svi 13, 2009 1:21 pm | |
| ja i nemam toliko problema s prištićima, ali znam da ima nekih kremica za lice, čišćenje koje su dobre, samo se moram sjetiti koje su to točno... pitat ću mamu, ona radi u apoteci, if u want? | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prištići... sri svi 13, 2009 1:23 pm | |
| - Nicky je napisao/la:
- Ajoj...porculanski ten i pjegice....još dodaj crvenu kosu...jedna takva mi je dugo krala san...hehe
Zvuči kao Pipi Duga Čarapa! P.S. Šalim se samo, nemoj se ljutiti | |
|
| |
| Naslov: Re: Prištići... sri svi 13, 2009 3:24 pm | |
| - Nikki je napisao/la:
- ja i nemam toliko problema s prištićima, ali znam da ima nekih kremica za lice, čišćenje koje su dobre, samo se moram sjetiti koje su to točno... pitat ću mamu, ona radi u apoteci, if u want?
Ma nemam ja problema s prištićima , samo se želim riješiti pjegica. | |
|
| |
aaaa
| Naslov: Re: Prištići... čet svi 14, 2009 3:01 am | |
| pipi duga čarapa.... :roflmao:....ma ne ljutim se... na licu sam se riješila prištića (anti - bebi pilule....da vjerojatno sam jeidna lezba koja ih pije...ali kad su mi ciklusi bili sjebani...), ali na leđima...još traje rat...malo ja pobjeđujem, malo oni...za to još nisam našla rješenje | |
|
| |
nivescelzijus Droca s pedigreom
Posts : 362 Join date : 07.05.2009 Dob : 36 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prištići... čet svi 14, 2009 12:50 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Prištići... čet svi 14, 2009 3:55 pm | |
| Da, ja bi ih isto trebala piti, ali nekako više uživam bez određenih ženskih problema svaki mjesec | |
|
| |
nivescelzijus Droca s pedigreom
Posts : 362 Join date : 07.05.2009 Dob : 36 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Prištići... pet svi 15, 2009 12:02 am | |
| Što?? Pa trebala bi imati menstruaciju kad radiš pauzu između svake kutije. Mene su malo uplašili sa onim curama što su umrle.
A koje ste pile? Ja sam pila Dijane i još neke na početku od kojih me boljela glava.Doduše, boljela me i od dijana,al ne tak jako. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prištići... pet svi 15, 2009 2:25 am | |
| ja ih još nisam počela piti, menstruaciju sam imala redovno jedino kad sam bila na antidepresivima, otkako mi je prestala terapija opet ništa. Mada, na neki čudan način volim ju nemati hahaha. | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
| Naslov: Re: Prištići... pet svi 15, 2009 4:29 am | |
| Ja trenutno koristim Rosalov gel (onaj plavi) i Afroditinu kremu za prištiće i zadovoljna sam. A ovo za mengu... đizs, UhHuhHer, pa daj si to sredi, nije baš zdravo ne imati ju! Ja sam sva živčana ako mi ne dođe na vrijeme... | |
|
| |
aaaa
| Naslov: Re: Prištići... pet svi 15, 2009 5:01 am | |
| ja pijem jasmin (da baš onaj o kojem je bila hajka....), al bez njega sam imala 45 do 60 dana ciklus i to je grozno...za sad nemam baš puno izbora...možda se jednom i taj ciklus sredi....tko od mene stvori žensko! | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
| Naslov: Re: Prištići... pet svi 15, 2009 5:17 am | |
| Jesu istinite one priče da se od pilula udeblja/povećaju ti se grudi/kosa postane gušća itd.? | |
|
| |
aaaa
| Naslov: Re: Prištići... pet svi 15, 2009 8:39 am | |
| cice malo narastu...istina ...kosa ojača, koža se malo popravi, ali ne deblja se barem ja nisam, al fora ti je u tome da ti hormoni potiču nakupljanje vode u tijelu, ali zato sad većina novijih pilula ima u sebi diuretik pa sam ja čak malo i smršavila jer sam izbacila višak vode koji sam nakupila do tada...ali to je sad individualno, u principu od jasmina se ne povećava apetit niti se deblja, ali od nekih drugih ne znam....znam par cura kaj su se od diane udebljale 5-7 kila...ali i jele su bome hehe... | |
|
| |
She Glows In The Dark
Posts : 68 Join date : 03.05.2009 Dob : 38 Lokacija : pored jezera :)
| Naslov: Re: Prištići... pet svi 15, 2009 11:00 am | |
| Neznam tko je sad točno rekao da ima prištiće na leđima ali moja frendica je to ovako vrlo brzo i vrlo efektivno rješila:3 puta tjedno(važno je držati se toga) natoči si u kadu ful vruću vodu i unutra rastopi 3 šake krupne morske soli i jednu veliku šalicu čaja od kamilice.Kupaj se oko sat vremena i onda nek ti netko dobro istrlja leđa sa spužvom za kupanje.Mojoj frendici su otišli za oko mjesec i pol...S tim je jedino problem ako ti prištevi nisu od masne kože nego od hormona...e to već zahtijeva dermatologa,ali nije neriješivo A prištići na licu hm....iz iskustva znam da je najbolji savjet koji mogu dati za lijep ten da uvijek ali uvijek treba skinuti šminku prije spavanja i to temeljito.Znači nema tog pijanstva,lijenosti ili bilo kojeg drugog izgovora da se šminka ne skine Koža to pamti i čak i ako ne reagira odmah sa pojavom prištića,kasnije bude,znam iz iskustva.I puno vode,to stvarno pomaže!Iako se meni teško disciplinirati da toliko vode na silu pijem.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prištići... | |
| |
|
| |
| Prištići... | |
|