Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
| | Odzvonilo hobotnici [Smrnaderu?] lete krakovi njegovih sporednih uloga, ala Polančec.. | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
CrystaL
Posts : 12 Join date : 24.08.2009 Dob : 43 Lokacija : DaLmacija City hehe..
| | | | asfdf
| Naslov: Re: Odzvonilo hobotnici [Smrnaderu?] lete krakovi njegovih sporednih uloga, ala Polančec.. sri oľu 31, 2010 3:59 pm | |
| Mislim da bi ga radije Ivo grijao u hladnoj zatvorskoj ćeliji.
Moje mišljenje... ne treba se prerano veseliti. | |
| | | CrystaL
| Naslov: Re: Odzvonilo hobotnici [Smrnaderu?] lete krakovi njegovih sporednih uloga, ala Polančec.. sri oľu 31, 2010 4:23 pm | |
| - 17 je napisao/la:
- Mislim da bi ga radije Ivo grijao u hladnoj zatvorskoj ćeliji.
Moje mišljenje... ne treba se prerano veseliti. hehe, a bogme ahahaha, Ivo & Polančec, mogu počet snimati Hrvatski 'Zakon braće' ahahaha :-D.. | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Odzvonilo hobotnici [Smrnaderu?] lete krakovi njegovih sporednih uloga, ala Polančec.. pet tra 02, 2010 11:05 am | |
| Neće ni Kosorica ni Sanader nigdje tako skoro. Na žalost. | |
| | | CrystaL
| Naslov: Re: Odzvonilo hobotnici [Smrnaderu?] lete krakovi njegovih sporednih uloga, ala Polančec.. sub tra 03, 2010 11:32 pm | |
| - Judina sestra je napisao/la:
- Neće ni Kosorica ni Sanader nigdje tako skoro. Na žalost.
Uh, kako želim da tog ljigavog Sanadera uhite hehe :-).. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Odzvonilo hobotnici [Smrnaderu?] lete krakovi njegovih sporednih uloga, ala Polančec.. | |
| |
| | | | Odzvonilo hobotnici [Smrnaderu?] lete krakovi njegovih sporednih uloga, ala Polančec.. | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|