Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
| | Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
marlee
| Naslov: Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. pon stu 16, 2009 8:20 am | |
| pa mi je drago da sam vas našla Ja sam potpuno nova ovdje i sviđa mi se ono što sam pročitala u uvodnim obavjestima da ste za i ne protiv..nadam se da nećete ni mene izbacit iz svog društva. Ja se još uvijek ne mogu definirati, i niti ne pokusavam zapravo..al znam da me privlace cure, i pitam se koliko puta cure koju su bi mastaju o curi prije nego zaista to naprave? U mom slucaju to su godine ili tisuce puta.. Sivđaju mi se lipstcik ili femme cure, jednostavno jer volim lijepe stvari, isto kao lijepo lijepu sliku, ili lijepu haljinu, tako i lijepo žensko tijelo...ne mislim na plastično savršenstvo nego na prirodin work of art i to je beskrajno sexy..tako nekako me ne privlače butch cure, jer volim ženstvenost u svim oblicima vidjeti, a bilo bi lijepo i osjetiti Nemojte me izbacit iz kluba jer samo maštam još uvijek, jednostavno mi se nekako čini ugodno ovdje | |
| | | malena20
| | | | baba s kolačima Moderatorica
Posts : 273 Join date : 25.04.2009 Lokacija : u tramvaju, na placu ili kod doktora
| Naslov: Re: Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. pon stu 16, 2009 10:15 am | |
| ugodan ti boravak ovdje! | |
| | | Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. pon stu 16, 2009 10:56 am | |
| Dobrodošla! Super je vidjeti novo lice! Nadam se da ćeš se pridružiti raspravama bez straha ... | |
| | | afrathevamp
| Naslov: Re: Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. pon stu 16, 2009 11:08 am | |
| | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. pon stu 16, 2009 2:53 pm | |
| Da, nemaj straha, marlee! I više si nego dobrodošla. | |
| | | marlee
| Naslov: Re: Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. sub stu 21, 2009 1:02 pm | |
| eto dobro me intuicija dovela tu, hvala na dobrodošlici inače to etiketiranje ne volim baš, jer sama ne volim definicije, ali svakako je lijepo biti u društvu ženstvenih žena ili cura koje vole isto takve, sviđa mi se to.. vidim da vas ima dosta mlađih, ja imam 27g i mozda malo kasnim za vama po iskustvima, uvijek sam se zapetljavala u neke komplicirane muško-ženske odnose pa nisam valjda ni odašiljala takve signale..al kao što sam rekla volim zamišljat i maštat i bit će mi drago kad se dogodi u stvarnosti, možda me čak i strah da mi se previše svidi? čini mi se da sam danas i u ovim godinama prilično kompletna ličnost i da bi u tome mogla puno više uživati danas, moguće da bi me ranije dosta zbunjivalo. znam dosta butch cura i moram reći da me nažalost? nikad nisu privlačile. meni je sexy osjećaj za lijepo i uživanje u lijepom i naglašavanje lijepog. malo ću prosurfati po vašim temama, pa se čujemo.. pusa svima! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. | |
| |
| | | | Čini se da je vaše društvo ovdje vrlo ugodno.. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|