Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Nož i ljepota sub stu 07, 2009 7:02 am | |
| Što mislite o estetskoj kirurgiji? Da li (bi)ste ikada otišle pod nož u ime ljepote? Aleksandra Grdić je nedavno rekla da su cure koje tvrde/misle da su prirodne grudi bolje zapravo licemjerne. Ja ne kužim šta je tu njoj licemjerno, ali OK - napad je najbolja obrana . Koje je vaše mišljenje o silikonskim grudima? Da li bi vam smetalo da cura koja vam se sviđa ima silikone? Evo, meni se to ne bi sviđalo - "Za mene samo prirodno."! | |
|
afrathevamp
| Naslov: Re: Nož i ljepota sub stu 07, 2009 8:50 am | |
| Silikonske grudi mi nikako ne djeluju prirodno,ali baš me zanima dal se i na dodir kuži razlika? Samoj mi ne pada na pamet ići pod nož ni u kojem slučaju (uključujući i liposukciju). I work with what God gave me | |
|
Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Nož i ljepota sub stu 07, 2009 11:09 am | |
| Silikonske grudi su mi jednostavno odvratne, nešto što nikada ne bi napravila, a cura s njima mi se nikada ne bi svidjela.Ne volim velike sise, ne volim plastične, tako da to predstavlja jedno veliko ne. Ikada na operaciju? Nemam pojma, da budem iskrena, vjerojatno ne, barem ne na neki ozbiljniju budući da uvijek postoji šansa da sjebu. | |
|
Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nož i ljepota sub stu 07, 2009 11:20 am | |
| Slažem se s Uh Huh Her. Ne volim velike sise, pogotovo ne na sebi. Ja sam oduvijek išla suprotno trendu želje za velikim sisama. Cure u mom razredu su htjele veće, ja sam htjela manje. Još uvijek želim manje. Za smanjenje istih bih išla pod nož. Još pogotovo kad ostarim, i kad gravitacija učini svoje. Ali silikone ne hvala, bljak. I to je jedina stvar zbog koje bih išla pod nož. Što se tiče cura, kao što rekoh, silikoni su mi grozni, ali još bi mi bilo gore da ima silikone u usnama. Zamislite, spavate s curom koja ima silikonska usta, probudite se ujutro, a njoj gornja usna na lijevoj, donja na desnom obrazu, bljaaaaaaak..... Međutim, kad bi mi osoba rekla da je strašno nestretna zbog nekog svog fizičkog nedostatka i da želi na plastičnu operaciju, ne bih joj rekla "budi zadovoljna s tim što imaš" nego bih je potakla na to. Ako bi to nekoga zaista usrećilo, go for it. | |
|
nivescelzijus Droca s pedigreom
Posts : 362 Join date : 07.05.2009 Dob : 36 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nož i ljepota pet stu 20, 2009 4:46 pm | |
| Međutim, kad bi mi osoba rekla da je strašno nestretna zbog nekog svog fizičkog nedostatka i da želi na plastičnu operaciju, ne bih joj rekla "budi zadovoljna s tim što imaš" nego bih je potakla na to. Ako bi to nekoga zaista usrećilo, go for it. Tako i ja..... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Nož i ljepota | |
| |
|