Jako mi je eto drago da je ovakav jedan specifičan forum otvoren,bravo Judina sestro,ti si žena od zanata:)
Što se mene tiče....također spadam u mix svega i svačega...rekla bih da sam ženstvena.Na kraju krajeva ja jesam žena,ponosim se time i super se osjećam u toj koži koja mi je eto rođenjem dodijeljena:)Znam ja obući i tenisice i platforme i štiklice,isto kao i što nekad nosim traperice,nekad kratke suknje a ponekad i korzete..u svakom sam slučaju svoja,neobična i mada me je to mnogo puta dovelo u neprilike i privuklo poglede drugih(često ne baš odobravajuće),to je ono što ja jesam i niša drugo nemogu i neželim biti.
A što se tiče žena....najdraže su mi one koje pašu uz outfit koji nosim taj dan
Lijepe su mi sve žene koje zrače ženstvenošu u kojem god obliku to bilo.Znale su mi se svidjeti i one dečkaste(ali ne one koje su više dečkaste od mog najboljeg prijatelja
),one koje su mršave i ravne ko daske sa kratkim frizuricama,kao i one koje su punije,sa dugom kosom i oblinama.Žene su jednostavno lijepe same po sebi tako da se trudim ne ograničavati se na određene kategorije i "tipove" izgleda.
Uglavnom,da ne duljim više,pozdravljam sve prisutne ovdje i one koje će tek doći