Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
|
| Eutanazija - da ili ne? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Eutanazija - da ili ne? sri srp 15, 2009 2:42 pm | |
| Šta mislite o eutanaziji, jeste li za ili protiv te zašto? | |
| | | Alex Ray
Posts : 216 Join date : 25.04.2009 Dob : 34 Lokacija : blizu Sunca
| Naslov: Re: Eutanazija - da ili ne? sri srp 15, 2009 5:06 pm | |
| misliš na aktivnu il pasivnu? | |
| | | Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Eutanazija - da ili ne? čet srp 16, 2009 3:15 am | |
| Ako čovjek ima pravo na dostojanstven život, treba imati pravo i na dostojanstvenu smrt. Ne odlučujemo o trenutku kada ćemo se roditi, ali ne vidim zašto se nekome tko je već osuđen na patnju, bol i muku koju ne može podnjeti a s kojom je prisiljen "živjeti" ne bi dozvolilo da se oslobodi toga, ako ta osoba to sama želi. Ipak, nikada ne bih voljela biti u koži čovjeka koji će nekoga eutanizirati, a ne daj Bože i doći u takvo stanje da moram moliti za eutanaziju | |
| | | aaaa
| Naslov: Re: Eutanazija - da ili ne? sub srp 18, 2009 5:21 am | |
| - Nemam curu je napisao/la:
- Ako čovjek ima pravo na dostojanstven život, treba imati pravo i na dostojanstvenu smrt. Ne odlučujemo o trenutku kada ćemo se roditi, ali ne vidim zašto se nekome tko je već osuđen na patnju, bol i muku koju ne može podnjeti a s kojom je prisiljen "živjeti" ne bi dozvolilo da se oslobodi toga, ako ta osoba to sama želi. Ipak, nikada ne bih voljela biti u koži čovjeka koji će nekoga eutanizirati, a ne daj Bože i doći u takvo stanje da moram moliti za eutanaziju
slažem se u potpunosti | |
| | | afrathevamp
| Naslov: Re: Eutanazija - da ili ne? pon srp 20, 2009 12:00 pm | |
| Pravo na smrt je po meni sastavni dio prava na život prema članku 2 Europske konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda. Ako je u velikoj većini zemalja dopušten abortus mislim da bi i eutanazija trebala biti dopuštena. I vjerojatno stvar i ide u tom smjeru,samo treba polako jer bi se digle na noge sve moguće vjerske zajednice. | |
| | | Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Eutanazija - da ili ne? čet ruj 03, 2009 7:39 am | |
| - afrathevamp je napisao/la:
- Pravo na smrt je po meni sastavni dio prava na život prema članku 2 Europske konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda.
Ako je u velikoj većini zemalja dopušten abortus mislim da bi i eutanazija trebala biti dopuštena. I vjerojatno stvar i ide u tom smjeru,samo treba polako jer bi se digle na noge sve moguće vjerske zajednice. Vjerske zajednice su već toliko dugo na nogama da me čudi kako još/već nisu pali s nogu od silnog stajanja! | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Eutanazija - da ili ne? čet ruj 03, 2009 8:05 am | |
| - Nemam curu je napisao/la:
- afrathevamp je napisao/la:
- Pravo na smrt je po meni sastavni dio prava na život prema članku 2 Europske konvencije za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda.
Ako je u velikoj većini zemalja dopušten abortus mislim da bi i eutanazija trebala biti dopuštena. I vjerojatno stvar i ide u tom smjeru,samo treba polako jer bi se digle na noge sve moguće vjerske zajednice. Vjerske zajednice su već toliko dugo na nogama da me čudi kako još/već nisu pali s nogu od silnog stajanja! haha, baš! već stoljećima stoje, kako ih ne bole noge?! Pa ako bar neće sjesti iz ovih razloga, onda neka bar sjednu iz zdravstvenih! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Eutanazija - da ili ne? | |
| |
| | | | Eutanazija - da ili ne? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|