| Stav prema seks. pomagalima | |
|
+11Electra Mya aaaa Pulse pour femme Uh Huh Her dozinho Judina sestra baba s kolačima Alex Ray Erzsebet 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sekhmet
Posts : 116 Join date : 12.05.2009 Dob : 41 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima pon lip 08, 2009 4:48 am | |
| Ja sam u potpunosti shvatila što želiš reći. By the way, nisam ga koristila na sebi, jer mi je penetracija turn off, ali sam ga koristila na drugim djevojkama i zadovoljstvo je bilo obostrano | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima pon lip 08, 2009 5:09 am | |
| Ne slažem se baš s ovim da nositi strap znači biti dominantan ili obratno. Mislim da je više stvar u stavu nego u pomagalu. Mogu ja vrlo dominantno npr. iskoristiti ženu sa strapom , a da se ona ni ne pomakne. (Iako naravno većina zamišlja obratni scenarij) A što se penetracije tiče... pa mislila sam da je fiziološki "zadano" da ženama to pričinjava zadovoljstvo?? Ili se varam? | |
|
| |
Sekhmet
Posts : 116 Join date : 12.05.2009 Dob : 41 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima pon lip 08, 2009 5:33 am | |
| Pa Shiksa je upravo to i napisala, samo opširnije Penis kod muškaraca je analogan klitorisu kod žena. Klitoris je najsnažnija ženska erogena zona ( ima preko 8000 živčanih završetaka, dvostruko više nego penis ), zbog čega žene najčešće i doživljavaju klitoralni orgazam. Freud je krivac za mitove o orgazmu, jer je smatrao da žene koje ne doživljavaju vaginalni orgazam su frigidne i tako nabio kompleks ''manje vrijednosti'' milijunima žena, jer nije znao da je klitoris neusporedivo osjetljiviji od vagine.Moj stav je da, iako se razlikuju po lokaciji i intezitetu, orgazam je orgazam i svejedno je kako je postignut, dok je god žena seksualno zadovoljna | |
|
| |
Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima pon lip 08, 2009 10:30 am | |
| Rekla bih da penetracija jest ženama užitak, ali nikako ne imperativ. Mnoge žene ne vole penetraciju, pogotovo ne pri samozadovoljavanju. Što se tiče igračaka, i already said, nisam uopće protiv toga, ali to mi ni najmanje nije na pameti pri seksu. Jednostavno mi je daleko od uma, nemam želju da koristim igračke. | |
|
| |
Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima pon lip 08, 2009 11:58 am | |
| Meni je penetracija grozna.Probala jednom, sa strapom, ali nije mi se svidjelo.Više mi se svidjelo kad sam ja nju , mada to ne bi predvidjeo nitko tko me poznaje, pa čak ni ja. | |
|
| |
Shiksa
Posts : 19 Join date : 06.06.2009 Dob : 34 Lokacija : Zagreb
| |
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima pon lip 08, 2009 1:53 pm | |
| - Judina sestra je napisao/la:
- Rekla bih da penetracija jest ženama užitak, ali nikako ne imperativ. Mnoge žene ne vole penetraciju, pogotovo ne pri samozadovoljavanju.
Pa naravno da nije imperativ, ništa nije imperativ zapravo osim onog što si sami zadamo . A za ovo drugo... hm, zašto pogotovo ne? Pa penetracija je penetracija, tko voli voli, tko ne ne. | |
|
| |
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima uto lip 09, 2009 5:20 am | |
| - Erzsebet je napisao/la:
- Judina sestra je napisao/la:
- Rekla bih da penetracija jest ženama užitak, ali nikako ne imperativ. Mnoge žene ne vole penetraciju, pogotovo ne pri samozadovoljavanju.
Pa naravno da nije imperativ, ništa nije imperativ zapravo osim onog što si sami zadamo . A za ovo drugo... hm, zašto pogotovo ne? Pa penetracija je penetracija, tko voli voli, tko ne ne. Kažem pogotovo jer sam anketirala i ovdje na forumu a i "vani" cure i dobila sam odgovore da se većina pri samozadovoljavanju ne služi penetracijom, dok je prilikom seksa voli više. | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima uto lip 09, 2009 7:25 am | |
| Ma daj, nisam znala... zanimljivo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima uto lip 09, 2009 7:46 am | |
| - Erzsebet je napisao/la:
- Ma daj, nisam znala... zanimljivo...
Da, je. sad, teško je misliti o tom ispitanom uzorku kao o generalnom. Ne bavim se statistikom, ali mogla bih predložiti takvu vrstu ankete She Glows In The Dark. | |
|
| |
pour femme
Posts : 92 Join date : 30.04.2009 Dob : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima sub lip 13, 2009 4:24 am | |
| - Uh Huh Her je napisao/la:
- Meni je penetracija grozna.Probala jednom, sa strapom, ali nije mi se svidjelo.Više mi se svidjelo kad sam ja nju , mada to ne bi predvidjeo nitko tko me poznaje, pa čak ni ja.
meni se vise svidja kad ona mene. | |
|
| |
Flavor
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima uto lip 23, 2009 2:42 pm | |
| Moja draga i ja imamo par igračaka i koristimo ih možda dva-tri puta mjesečno ... svaka ima svoje preferencije, ali uvijek jednako uživamo - s igračkama i bez ... jedino što nemamo dovoljno vremena, ali to valjda dođe s godinama - makar kvaliteta definitivno raste . | |
|
| |
afrathevamp
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima sri lip 24, 2009 2:03 pm | |
| Ma što god usrećuje mog partnera/icu - ja sam za. mada meni osobno igračkice ne trebaju,ali ako druga strana iz nekog razloga inzistira, I'm cool | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stav prema seks. pomagalima | |
| |
|
| |
| Stav prema seks. pomagalima | |
|