Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
|
| Barenje !! | |
|
+5Judina sestra Djevojcura pour femme Uh Huh Her Niki 9 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Niki
| Naslov: Barenje !! pon lip 22, 2009 4:56 am | |
| da čujem kako barite? kak uletite curi? imate neku taktiku? aj pišite (možda ja pokupim kakvu dobru ideju) | |
| | | Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Barenje !! pon lip 22, 2009 9:12 am | |
| Iskreno, nemam pojma kako zbarim cure, a kada nisam u vezi to jako često radim.Ne mogu za sebe reći da imam neku taktiku, jedina taktika mi je pijanstvo ili napušenost.Ne znam imam li ulete, uglavnom čekam da ona uleti meni, znam da sam ovaj vikend sama započela, ali stvarno se ne sjećam kako, a i prije sam već bila s tom curom.Tako da je kod mene najbitnije ne biti trijezna - onda sve ide kako ja želim da ide. | |
| | | Niki
| Naslov: Re: Barenje !! pon lip 22, 2009 12:46 pm | |
| - Uh Huh Her je napisao/la:
- Iskreno, nemam pojma kako zbarim cure, a kada nisam u vezi to jako često radim.Ne mogu za sebe reći da imam neku taktiku, jedina taktika mi je pijanstvo ili napušenost.Ne znam imam li ulete, uglavnom čekam da ona uleti meni, znam da sam ovaj vikend sama započela, ali stvarno se ne sjećam kako, a i prije sam već bila s tom curom.Tako da je kod mene najbitnije ne biti trijezna - onda sve ide kako ja želim da ide.
hahaha tako je i u mom slučaju | |
| | | pour femme
Posts : 92 Join date : 30.04.2009 Dob : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Barenje !! uto lip 23, 2009 5:38 am | |
| nemam nikakvu taktiku, nego mi se dogodi da buljim u osobu koja me privlaci. besramno i niti malo diskretno. promatram sve, od glave do pete. ko tuka. i jednostavno me je nemoguce izignorirati. proslost je pokazala da su dva moguca ishoda, ili dobijem za uzvrat pogled "sto mi raste trece stopalo na celu?!" ili mi druga strana priđe i pocne me zasprehavati... | |
| | | Djevojcura
| Naslov: Re: Barenje !! čet lip 25, 2009 10:53 am | |
| ovisi o curi.
svaka zahtijeva drugačiji i unique pristup. | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Barenje !! čet lip 25, 2009 4:13 pm | |
| Nemam nekakvu taktiku tipa Joeyevo iz prijatelja "How you doin'?" ili "jel ti tata astronaut..." Neću nekome prići koga ne znam. ako mi se svidi na prvi pogled, s njom bih eventualno razgovarala da nas netko upozna. Ali ovako uletjeti mi nije baš moj stil, a još pogotovo ako je ta osoba s nekim u društvu (a često ljudi imaju tendenciju da idu van s društvom). Počinjem, ajmo reći, flertati, premda je to kod mene udaljenije od uobičajene ili uobičajenih definicija flerta, kad skužim da se nešto događa između mene i nje. obostrano. Onda počinjem ubacivati nekakve poglede i razgovor postaje malo intimniji, malo napetiji, s nekim laganim seksualnim insinuacijama. Ali to nije ništa planski; to mi jednostavno dođe prirodno u takvoj situaciji. Ali sad da ću ja sebi reći "joj vidi koja dobra ženska" i prići curi, neeeee. | |
| | | Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Barenje !! pet lip 26, 2009 1:16 am | |
| - Judina sestra je napisao/la:
- Neću nekome prići koga ne znam. ako mi se svidi na prvi pogled, s njom bih eventualno razgovarala da nas netko upozna. Ali ovako uletjeti mi nije baš moj stil, a još pogotovo ako je ta osoba s nekim u društvu (a često ljudi imaju tendenciju da idu van s društvom).
Počinjem, ajmo reći, flertati, premda je to kod mene udaljenije od uobičajene ili uobičajenih definicija flerta, kad skužim da se nešto događa između mene i nje. obostrano. Onda počinjem ubacivati nekakve poglede i razgovor postaje malo intimniji, malo napetiji, s nekim laganim seksualnim insinuacijama. Ali to nije ništa planski; to mi jednostavno dođe prirodno u takvoj situaciji. Ali sad da ću ja sebi reći "joj vidi koja dobra ženska" i prići curi, neeeee. A baš si slatka. Tako je i kod mene, pa da puno ne pišem i objašnjavam, jer prepoznala sam sebe u tvojim riječima. | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Barenje !! pet lip 26, 2009 2:32 am | |
| - Nemam curu je napisao/la:
- Judina sestra je napisao/la:
- Neću nekome prići koga ne znam. ako mi se svidi na prvi pogled, s njom bih eventualno razgovarala da nas netko upozna. Ali ovako uletjeti mi nije baš moj stil, a još pogotovo ako je ta osoba s nekim u društvu (a često ljudi imaju tendenciju da idu van s društvom).
Počinjem, ajmo reći, flertati, premda je to kod mene udaljenije od uobičajene ili uobičajenih definicija flerta, kad skužim da se nešto događa između mene i nje. obostrano. Onda počinjem ubacivati nekakve poglede i razgovor postaje malo intimniji, malo napetiji, s nekim laganim seksualnim insinuacijama. Ali to nije ništa planski; to mi jednostavno dođe prirodno u takvoj situaciji. Ali sad da ću ja sebi reći "joj vidi koja dobra ženska" i prići curi, neeeee. A baš si slatka. Tako je i kod mene, pa da puno ne pišem i objašnjavam, jer prepoznala sam sebe u tvojim riječima. | |
| | | She Glows In The Dark
Posts : 68 Join date : 03.05.2009 Dob : 38 Lokacija : pored jezera :)
| Naslov: Re: Barenje !! pet lip 26, 2009 10:25 am | |
| Nisam nikada imala neke specijalne ulete...ako se dvije osobe skuže preko cijele prostorije prepune ljudi onda to nije ni potrebno :)Međutim jako rijetko prilazim nekome....tako nešto ću napraviti jedino u slučaju ako mi se cura toliko suludo svidi da mi je prihvatljivo napraviti budalu od sebe,samo ako to potencijalno znači da bih mogla imati šansu kod te osobe.Ako nisam malo pripita takva situacija je gotovo nemoguća Nikad ne planiram niti smišljam što ću reći,i draže mi je kad meni netko priđe(to se dogodilo samo jednom?).Rekoše mi da imam bahatu i arogantnu facu pa me se valjda svi boje | |
| | | zbunjena
Posts : 85 Join date : 30.09.2009 Dob : 40 Lokacija : planet Zemlja
| | | | nivescelzijus Droca s pedigreom
Posts : 362 Join date : 07.05.2009 Dob : 36 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Barenje !! uto pro 08, 2009 7:38 am | |
| - Judina sestra je napisao/la:
- Nemam curu je napisao/la:
- Judina sestra je napisao/la:
Počinjem, ajmo reći, flertati, premda je to kod mene udaljenije od uobičajene ili uobičajenih definicija flerta, kad skužim da se nešto događa između mene i nje. obostrano. Onda počinjem ubacivati nekakve poglede i razgovor postaje malo intimniji, malo napetiji, s nekim laganim seksualnim insinuacijama. Ali to nije ništa planski; to mi jednostavno dođe prirodno u takvoj situaciji. Ali sad da ću ja sebi reći "joj vidi koja dobra ženska" i prići curi, neeeee. A baš si slatka. Tako je i kod mene, pa da puno ne pišem i objašnjavam, jer prepoznala sam sebe u tvojim riječima.
tak i ja She Glows in the dark i za mene to kažu, tak da te kužim u potpunosti | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Barenje !! | |
| |
| | | | Barenje !! | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|