Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
|
| Patti Smith u Zagrebu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Patti Smith u Zagrebu sri lip 10, 2009 4:44 pm | |
| Ja, možda.Zavisi o novcima i faxu. | |
| | | Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Patti Smith u Zagrebu čet lip 11, 2009 4:05 am | |
| Znam da nije, ja sam očekivala da će biti puno skuplje i mislim da mi je ovo jedina prilika da ju vidim uživo, ali stvarno sve o faxu ovisi. Da, YYY su mi definitivno preskupi plus da sam mislila da nastupaju na Szigetu, a onda su skinuti s line upa , a na Sziget idem 100% | |
| | | tralala
| Naslov: Re: Patti Smith u Zagrebu pet lip 12, 2009 7:43 am | |
| Patti... Karta kupljena, čeka se s nestrpljenjem taj dan. | |
| | | tralala
| Naslov: Re: Patti Smith u Zagrebu pon srp 13, 2009 1:17 am | |
| Danas, danas! | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Patti Smith u Zagrebu pon srp 13, 2009 1:50 am | |
| Joj, baš mi je krivo, ali imala sam ispite a nemala sam novaca... (Makar 200 kn nije ništa za Patti) Hajde lijepo se provedite i pozdravite mi je! Slušat ću je doma | |
| | | tralala
| Naslov: Re: Patti Smith u Zagrebu pon srp 13, 2009 11:54 pm | |
| Patti... Koja fantastičnjakinja od žene. Divno bilo. Fkors, bilo bi još bolje da je mjesto radnje bilo neko drugo, jerbo je Tvornica palila klimu na par sekundi svakih dvajst minuta valjda. Patti se otopila na stejdžu, a mi smo se slijepili međusobno u publici. Našao se i poneki biser koji je usred te saune imao potrebu pripalit cigaretu, tako da je disanje bilo pothvat epskih razmjera. Ali Patti... Odlična setlista, odlična ona. Majke ti, što žena izvodi na stejdžu reko bi čoek da je u ranim dvadesetima a ne u šezdesetima. I fascinirana sam kolko joj je glas očuvan, a ipak ima više od trideset godina deračke karijere iza sebe (a od nje dvajst godina mlađa Tori Amos već zvuči ko traktor, recimo). Jesus died for somebody's sins but not mine.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Patti Smith u Zagrebu | |
| |
| | | | Patti Smith u Zagrebu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|