Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
| | Najromantičnije pjesme | |
|
+7Judina sestra Nepenthe Electra Mya Sekhmet baba s kolačima Djevojcura 11 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Djevojcura
| Naslov: Najromantičnije pjesme ned lip 07, 2009 1:20 pm | |
| mene već tjedan dana drži : Leona Lewis - Better in Time, nakon 1. slušanja bila mi je preobična no sad mi je predivna! Pet Shop Boys - Domino Dancing Rihanna feat. Justin - Rehab | |
| | | baba s kolačima Moderatorica
Posts : 273 Join date : 25.04.2009 Lokacija : u tramvaju, na placu ili kod doktora
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme ned lip 07, 2009 1:25 pm | |
| Meni je valjda već godinama najromantičnija pjesma Wish you were here od Floyda, jer je lišena one sveprisutne patetike, naricanja, padajućih kiša, slomljenih srca, vječnih ljubavi i voljenja do smrti. Za to su postoje Bryana Adams i Him. | |
| | | Sekhmet
Posts : 116 Join date : 12.05.2009 Dob : 41 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme ned lip 07, 2009 1:29 pm | |
| ; ta je pjesma fenomenalna ON: Gorecki od grupe Lamb | |
| | | Mya
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme ned lip 07, 2009 2:44 pm | |
| Definitivno moram izdvojiti svoju najdražu pjesmu: Sade - No ordinary love! podsjeća me na prvu ljubav! | |
| | | Electra
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme ned lip 07, 2009 3:08 pm | |
| | |
| | | Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme pon lip 08, 2009 6:43 am | |
| "Wish you were here" u izvedbi Within Temptation (nitko to ne pjeva tako lijepo, nježno i senzualno kao glas Sharon den Adel), "Insatiable" (Darren Hayes), "Maledetta Primavera" (Appassionante), "Ti sento" (Matia Bazar), "I just call to say I love you" (Stevie Wonder), "Kiss from a rose" (Seal), "Come away with me" (Norah Jones), "The Mystic's Dream" (Loreena McKennitt), "Don't let go" (En Vogue), "Angel of mine" (Monica), "For your eyes only" (Easton Sheena), "True Colors" (Cindy Lauper), "Once in a lifetime" (Sarah Brightman & Enigma!), "Anywhere" (Evanescence), "By my side" (INXS), "Lady in red", "You make me feel brand new" (Simpy Red), "Always on my mind", "Can't help falling in love with you" (Elvis Presley) "I'll be home for Christmas", "My love is your love" (Whitney Houston)
Zadnja promjena: Nemam curu; pet lip 19, 2009 6:50 am; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme pon lip 08, 2009 7:18 am | |
| Ah, Floydi, da Dodajem: En Vogue - Don't let go Blood, Sweat and tears: I love you more than you'll ever know Free- Ready for love Deff leppard - love bytes Leonard Cohen - secret life Tina Turner - I can't stand the rain Tito and Tarantula - After dark Janis Joplin - Summertime ovo su mi pjesme romantične u prijelazu na zavodljivost. Možda je nekome čudan izbor, ali meni su ove pjesme romantične/zavodljive. | |
| | | Uh Huh Her Stidna dlaka Brody Dalle
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme pon lip 08, 2009 9:30 am | |
| Uh Huh Her - I See Red Nirvana - Heart-shaped Box The Distillers - For Tonight You're The Only One Here To Know Tegan And Sara - Not With You Imam malo uvrnuti smisao za romantiku | |
| | | pour femme
Posts : 92 Join date : 30.04.2009 Dob : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme pet lip 19, 2009 2:38 am | |
| the supremes with the temptations - im gonna make you love me marvin gaye - i heard it through grapevine moody blues - nights in white satin stevie wonder - i just called to say i love you gene pitney - somethings got a hold of my heart aretha franklin - i say a little prayer jackie wilson - your love keeps lifting me higher and higher wham - careless whisper lionel richie - hello | |
| | | tralala
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme pet lip 19, 2009 5:04 am | |
| Stvari koje mi u ovom trenutku random padaju na pamet, neke od ovih nisu nužno romantične, al su mi drage/lijepe iz nekog razloga pa ću ih ugurat u tu kategoriju: Damien Rice - Cannonball Nick Cave - Into my arms, Moonland, The ship song, Lime tree arbour (i još hrpa drugih, al ajd samo ću te četiri stavit da ne pretjerujem) Portishead - Roads Sylvain Chauveau - Never let me down again Depeche Mode - Behind the wheel, Freelove, Enjoy the silence Urge Overkill - Girl, you'll be a woman soon Hello Saferide - Get sick soon (ovo mi je više kjut neg romantično, al nema veze) Ray Lamontagne - Crazy Mark Lanegan - I'll take care of you Tracy Chapman - I'm yours Sade - By your side, No ordinary love (opet izdvajam samo dvije iz pozamašne hrpe) Tom Waits - Alice The National - Slow show Garbage - You look so fine, Milk Leonard Cohen - Dance me to the end of love, I'm your man, In my secret life Cesaria Evora - Besame mucho Barry White - Just the way you are Nat & Natalie Cole - Unforgettable Rilo Kiley - I never Malo sam pretjerala, jel? Sreća pa se ne mogu sjetit još, inače bi nadrobila još tonu toga. | |
| | | Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme pet lip 19, 2009 5:51 am | |
| - Idun je napisao/la:
Damien Rice - Cannonball Nick Cave - Into my arms, Moonland, The ship song, Lime tree arbour (i još hrpa drugih, al ajd samo ću te četiri stavit da ne pretjerujem) Portishead - Roads Sylvain Chauveau - Never let me down again Depeche Mode - Behind the wheel, Freelove, Enjoy the silence Urge Overkill - Girl, you'll be a woman soon Hello Saferide - Get sick soon (ovo mi je više kjut neg romantično, al nema veze) Ray Lamontagne - Crazy Mark Lanegan - I'll take care of you Tracy Chapman - I'm yours Sade - By your side, No ordinary love (opet izdvajam samo dvije iz pozamašne hrpe) Tom Waits - Alice The National - Slow show Garbage - You look so fine, Milk Leonard Cohen - Dance me to the end of love, I'm your man, In my secret life Cesaria Evora - Besame mucho Barry White - Just the way you are Nat & Natalie Cole - Unforgettable Rilo Kiley - I never
Malo sam pretjerala, jel? Sreća pa se ne mogu sjetit još, inače bi nadrobila još tonu toga. Odlične pjesme! | |
| | | Ccc
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme pon lip 29, 2009 5:18 pm | |
| - baba s kolačima je napisao/la:
- Meni je valjda već godinama najromantičnija pjesma Wish you were here od Floyda, jer je lišena one sveprisutne patetike, naricanja, padajućih kiša, slomljenih srca, vječnih ljubavi i voljenja do smrti.
Možda zato što ta pjesma spada u najveće zablude po pitanju ... globalnog shvaćanja iste, pošto to uopće nije ljubavna pjesma. A kamoli romantična ljubavna pjesma. :-D Ne da je bitno, shvaća je svatko kako želi. Zbog nje, između ostalog, sam na jednom forumu otvorila temu o tome o čemu govore pojedine pjesme i 'kako ih vi interpretirate', to je uvijek zabavno. Mislim da je uz nju u uvodnom postu bio naveden 'Šal od svile' (Haustor) Ali ok, meni se recimo često događa da pjesme posvećen drogama shvatim kao ljubavne. Od Floyda biram - Hey You Mnogo ih imam, ali je 1 ujutro i idem spavat, pa ću ih navest par (edit: Da par ) Nick Cave & The Bad Seeds - The Ship Song - https://www.youtube.com/watch?v=rKlaV-9Vzsk&feature=relatedRemek djelo. Nick Cave & The Bad seeds - Sweetheart Comes & Into My Arms ... ok dosta njega. Leonard Cohen: Dance Me To The End Of Love - remek djelo - https://www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0Azra: Obrati Pažnju Na Posljednju Stvar The Arcade Fire: The Ocean of Noise - https://www.youtube.com/watch?v=1qf2lnp9scoBloc Party: This Modern Love (kao, da bude neka malo manje ... tiha ...) Coldplay: Till Kingdom Come Depeche Mode: Freelove, Lilian , Nothing's Impossible Lou Reed: Perfect Day The Magnetic Fields: I Don't Want To Get Over You (još od Depeche ignoriram jesu striktno romantične sretne kojekakve, ali sam čak ozbacila dobar dio ) Pulp: F.E.E.L.I.N.G. C.A.L.L.E.D. L.O.V.E. (https://www.youtube.com/watch?v=1Qxn7DLcNwQ ... ovo je u principu jedna jako realna pjesma ) R.E.M.: The One I Love & I'll Take The Rain The Raveonettes: Uncertain Times - the cutest little thing ever - https://www.youtube.com/watch?v=loxDXf2YTRYSmashing Pumpkins: Tonight Tonight & Daphne Descends ... ok, kod slova 's' sam i ne da mi se ni preskakanjem Meni je previše toga ljubavno i aww i svakakvo I tek sad uočavam da je dio već naveden. 'Alice' bi isto išla i na moj, 'In My Secret Life' i sl. baš jako tužne sam se trudila preskakat. ---- 'The Ship Song', 'Rainy Night In Soho' do koje abecedom još nisam došla i pokoja Balaševićeva da bude i na našem jeziku ( ) ima da budu na svadbi. ... to be continued ... Odmah nakon što poslušam sve iz teme što ne znam | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najromantičnije pjesme | |
| |
| | | | Najromantičnije pjesme | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|