| haj djevojke :) | |
|
+3Judina sestra Erzsebet claudine 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
claudine
| Naslov: haj djevojke :) ned tra 26, 2009 5:13 am | |
| vrlo mi je simpa ovaj forum, pa sam se odlučila registrirati. iskreno, kad je moja orijentacija u pitanju užasno sam zbunjena i još kad naletim na nove termine, totalno se pogubim . nasmijala sam se na termin lipstick butch, jer mislim da bih se mogla tako okarakterizirati. volim se sređivati, povremeno, ali i potući ako bi trebalo braniti neku curu . moja djevojka je, recimo, andro ili bojiš curka i otkako sam s njom više me privlače takve curke, nego ženstvene... moja sestra je oličenje ženstvenosti i suludo je zaljubljena u još ženstveniju ženu (mislim da nešto ženstvenije od njih dvije još nisam vidjela ) i moram priznat da takav odnos mi djeluje kao nešto iznimno žensko i posebno, operirano od svih definicija. moje djetinje zaljubljenosti bile su upravo maštanja o tom posebnom prijateljstvu i ljubavi između 2 djevojke. no, s vremenom se razvijamo pa sad mogu reći da, što se privlačnosti prema ljudima tiče, vjerujem da sam panseksualna. no, bez obzira na to, pozdravljam sve curke ovdje i nadam se da ćete imati zanimljive rasprave u kojima ću moći sudjelovati. kiss | |
|
| |
Erzsebet Lesbian Vampire
Posts : 553 Join date : 25.04.2009 Dob : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: haj djevojke :) ned tra 26, 2009 6:07 am | |
| Ti i sestra ste lezbijke? Wow! Što su vam rekli roditelji na to?
A što se privlačnosti prema ljudima općenito tiče, kako si rekla, znači li to da si biseksualna?? | |
|
| |
claudine
| Naslov: Re: haj djevojke :) ned tra 26, 2009 6:16 am | |
| am... ne znaju. i ne vjerujem da bi im bilo baš drago kad bi to znali... vjerujem da ću jednom skupit dovoljno hrabrosti da se autam staroj . btw, to mi je sestrična, no zovemo se sestrama jer smo jako, jako bliske. pa da ne bude zabune (trebala sam to odmah naglasit, dammit ). ovaj... pa vjerojatno jesam bi, no kao što rekoh, ni spol ni rodno obilježje mi uistinu nisu zapreka da se zaljubim u osobu. i otkako sam češće s curama, moram priznat da preispitujem sve dosadašnje godine heteroseksualnih odnosa. | |
|
| |
Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: haj djevojke :) ned tra 26, 2009 2:24 pm | |
| welcome, claudine! zanimljivo. ti femme, tvoja sestrična lipstick. mnogo je ženstvenosti došlo ovim postom | |
|
| |
claudine
| Naslov: Re: haj djevojke :) ned tra 26, 2009 2:26 pm | |
| hvala mogla bih i nju nagovorit da se priključi | |
|
| |
fit
| Naslov: Re: haj djevojke :) ned tra 26, 2009 2:27 pm | |
| pozz (i tu sad ide smajlic koji mase) | |
|
| |
simmien
Posts : 7 Join date : 16.07.2009 Dob : 38 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: haj djevojke :) ned srp 19, 2009 8:41 am | |
| ubit cu te claud! rekla sam ti da nisam zaljubljena u nju:-P TOTALNO SAM SLOBODNA!!!:-D i eto...prikljucila sam se;-) | |
|
| |
Ancksunamun
| Naslov: Re: haj djevojke :) ned srp 19, 2009 1:57 pm | |
| hehe bas te slatke | |
|
| |
claudine
| Naslov: Re: haj djevojke :) pon srp 20, 2009 4:02 am | |
| - simmien je napisao/la:
- ubit cu te claud! rekla sam ti da nisam zaljubljena u nju:-P TOTALNO SAM SLOBODNA!!!:-D
i eto...prikljucila sam se;-) i eto, slobodna si hihi, curke... šta da vam nadodam na ovo? | |
|
| |
Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: haj djevojke :) pon srp 20, 2009 5:10 am | |
| - simmien je napisao/la:
- ubit cu te claud! rekla sam ti da nisam zaljubljena u nju:-P TOTALNO SAM SLOBODNA!!!:-D
I ja sam. | |
|
| |
simmien
Posts : 7 Join date : 16.07.2009 Dob : 38 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: haj djevojke :) pon srp 20, 2009 5:18 am | |
| | |
|
| |
Nepenthe Dark angel
Posts : 617 Join date : 21.05.2009 Dob : 42 Lokacija : Galactica
| Naslov: Re: haj djevojke :) pon srp 20, 2009 6:08 am | |