Ovo je neka tema koju bi ja otvorila, ali znam da većina ljudi zamrači kada ja počnem pričati o svojoj glazbenoj kolekciji. Mogu se pohvaliti da imam veću kolekciju od svih ljudi koje znam
, barem što se tiče glazbe koju slušam. Izdvojila bi ovo:
CD (originalni of kors i ići ću po abecedi jer mi je tako lakše budući da mi kolekcija MORA stajati po abecedi i godini izdanja):
Seven Year Bitch - Sick 'Em
Babes In Toyland - Fontanelle
Babes In Toyland - Painkillers (nemoguće za naći u Hrvatskoj, u ostatku Europe nešto teže)
Babes In Toyland - Nautral Babe Killers (od kad sam ga kupila nisam ga nigdje vidjela za kupiti)
Babes In Toyland - Instermental
Be Your Own Pet - Get Akward (nema ovdje)
Bikini Kill - Pussy Whipped (ne može se čak nabaviti ni u velikim gradovima u Europi, dobila s Novog Zelanda)
Cansei De Ser Sexy - CSS
Canse De Ser Sexy - Donkey (za oba albuma nisam sigurna mogu li se kupiti ovdje)
Distillers - The Distillers
Distillers - Sing Sing Death House
Distillers - Coral Fang
The Dresden Dolls - The Dresden Dolls (digipack, u Hrvatskoj, naravno, nisam našla)
The Dresden Dolls - Yes, Virginia (kao i navod gore)
Eyes Adrift - Eyes Adrift (zadnji bend Krista Novoselicha iz Nirvane)
The Gits - Frenching The Bully (NEMA NI U AMERICI OSIM AKO SE NARUČI POŠTOM)
The Gits - Enter: The Counquering Chicken (kao i gore)
The Gossip - Standing In The Way Of Control (nisam ga tu našla nigdje)
PJ Harvey - Sheela-Na-Gig (verzija singla objavljena u 500 primjeraka sudeći po broju matrice)
PJ Harvey - Dry (nisam ga nigdje tu vidjela)
PJ Harvey - Rid Of Me (morala sam ga naručiti)
PJ Harvey - 4 Track Demos (naručila)
PJ Harvey - B-Sides (Import iz Amerike, B-sideovi albuma Uh Huh Her, platila preko 600 kn, na albumu 6 pjesama)
PJ Harvey - 50ft Queenie (Singl CD iz 1993. u mint stanju)
PJ Harvey - A Perfect Day Elise (verzija A)
PJ Harvey - A Perfect Day Elise (verzija B - budući da su oba dosta rare mislim da nitko ovdje nema obje verzije)
PJ Harvey - Good Fortune (promo CD sa samo tom jednom pjesmom, u ograničenom broju primjeraka inače dostupan samo u Asutraliji, bar ova verzija koju ja imam)
Hole - First Seasion (nikada objavljeno u Europi, rare u Americi)
Hole - Live Trough This (teško igdje naći u Hrvatskoj)
Hole - Ask For It (samo za tržište u Americi)
Hole - Celebrity Skin (Japanska verzija s 2 CD-a koja uključuje i Awful single koji se razlikuje od standardnog - limited u Japanu)
Hole - standardni Awful sing - import s Novog Zelanda
Hole - My Body, The Hand Granade (nezavisna kuća, fanovi u Americi ubijaju za to, ne može se više kupiti)
Juliette And The Licks - Four On The Floor (Special Edition na 2 CD-a)
Le Tigre - Le Tigre (jedva našla)
Le Tigre - This Island (jedva našla također)
Melt Banana - Bambi's Dilema (ovdje nitko ni ne zna za Melt Banana)
Nirvana - svi single CD-ovi (nema u trgovinama, također)
Nirvana - With The Lights Out (jebeno skupo i nitko cijene radi ne želi kupiti)
Sleater-Kinney - Dig Me Out (pokušajte to igdje u blizini naći)
Sleater-Kinney - The Woods (Limited Edition s bonus DVD-om, osim što je Sleater-Kinney rare ovo je još više rare zbog DVD-a)
Smashing Pumpkins - Pisces Iscariot
Sonic Youth - Dirty (special edition na 2 CD-a, digipack)
Tegan And Sara - If It Was You (import iz Amerike)
Tegan And Sara - So Jealous (import iz Amerike, digipack)
Tegan And Sara - The Con (import iz Amerike, digipack)
Throwing Muses - Throwing Muses (neko jako čudno izdanje)
Uh Huh Her - Common Reaction (nedostupno u Hrvatskoj)
Varios Artist - Hellicat Records - Give 'Em The Boot III (nema ovdje, bonus veliki poster Brody Dalle iz Distillers, digipack)
X Ray Spex - Let's Submerge!
Yeah Yeah Yeahs - IS IS (digipack, mislim da to ovdje nisam nigdje vidjela)
Young Marble Giants - Colossial Youth (special verzija na 3 CD-a)
Naravno da to nisu svi originali nego sam samo ispisala one koje nisam nikada našla u Hrvatskoj da ih kupim.
VINIL:
The Gits - Kings And Queens (prozirni vinil na kojemu je nacrtana vatra, limited edition na 200 primjeraka, mint stanje)
Nirvana - Nevermind (limited edition u Velikoj Britaniji na 500 primjeraka, rozi vinil i malo drugačiji artwork stražnje strane)
Nirvana - Heart-Shaped Box (limited edition na prozirnom rozom vinilu)
Slits - Cut
Varios Artists - Kill Rock Stars (jako rare, druga komplacija ikada na kojoj su objavljeni kasnije poznati grunge i riot grrrl bendovi)
I to bi bilo to. Trenutno čekam da mi stignu Who Killed Amanda Palmer od Amade Palmer i CD Version Of First Two Records od Amande Palmer.
Svoju kolekciju jednostavno previše volim, a na preprženim CD-ovima imam još dosta raritetnih stvari (tipa koncertne snimke od Nirvane, PJ Harvey, Hole i Disillersa, ali to ne brojim u kolekciju jer nije original=