Ovo je forum za sve lezbijke i bi žene koje se osjećaju femme i vole iste takve žene. Ženstvenost nije striktno određena kategorija. Ona ovisi o samoidentifikaciji. Ako se identificirate kao femme i volite druge femme, ovo je mjesto za vas! |
|
| dimije i pidjama hlače | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
tricky
| Naslov: dimije i pidjama hlače pet svi 29, 2009 11:10 am | |
| evo, pošto sam malo u stisci s vremenom zanima me da li je koja od vas igdje u svojim pohodima po trgovinama (grad zagreb) naišla na lijepo krojene dimije ili pidjama hlače. cijena nije prebitna ako su hlače dobre i od dobrog materijala (to je najbitnije) . takodjer, dolaze u obzir bilo koje hlače dužine ispod koljena 3/4 ili 7/8 koje mogu ići u formalniju kombinaciju s košuljom. eto, hvala unaprijed | |
| | | Judina sestra ...and Judas priest
Posts : 981 Join date : 23.04.2009 Dob : 39 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: dimije i pidjama hlače pet svi 29, 2009 11:13 am | |
| Dimije i neke indian like hlače se mogu naći u prolazu u Lovačkom rogu, zadnja dva dućana, jedan nasuprot drugog. Jedan je veći i ima veći izbor. Bila sam nedavno i mislim da nema sniženja trenutno, ali nisu previše skupe, mislim da dimije koštaju negdje oko 100 prema 200 kn. | |
| | | tricky
| Naslov: Re: dimije i pidjama hlače pet svi 29, 2009 11:22 am | |
| hvala, znam za lovački rog, no nisam pretjerano zadovoljna materijalima koje koriste. može to i bolje, a i nisu pretjerano kreativni u krojevima. ali svejedno hvala | |
| Naslov: Re: dimije i pidjama hlače pet svi 29, 2009 11:23 am | |
| Probaj onda u kamenoj duzi, premda nisam sigurna ima li ih tamo. Možda ima još indijskih dućana koji koriste bolji materijal? | |
| | | tricky
| Naslov: Re: dimije i pidjama hlače pet svi 29, 2009 11:27 am | |
| pogledat ću svakako, pauza za ručak će očito biti šoping izviđanje | |
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: dimije i pidjama hlače | |
| |
| | | | dimije i pidjama hlače | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|